Alt du trenger til å markedsføre bedriften din.

Kun én kampanjekode kan brukes per bestilling. Besparelsene vil vises i handlevognen. Rabattene kan ikke brukes til frakt og håndtering, skatter og gebyrer, tjenester eller tidligere kjøp, med mindre noe annet er spesifisert. Ekstra kostnader kan påløpe til frakt og håndtering og oppgraderinger, med mindre noe annet er spesifisert. Gratistilbudene er kun gyldige for det laveste antallet av hvert produkt og er ikke gyldig for mer enn 2 produkter per bestilling.

 
 

Kampanjekoden din er lagt inn:

Vårt nye utseende er bare begynnelsen.

Vi utvikler oss alltid og er på jakt etter nye måter å forbedre din opplevelse. Følg med – flere spennende endringer kommer din vei.

Trynka Shineman

President, Vistaprint

Fra hverdagen til noe ekstra spesielt. Klikk her for å lage dine egne visittkort.
 
Vårt nye utseende er bare begynnelsen. Lær mer
Fra hverdagen til noe ekstra spesielt.
 
Kampanjekoden din er lagt inn
Fra hverdagen til noe ekstra spesielt.
Lukk
 
 

Hjemmesider

 
Kjapt og enkelt
Den perfekte websiden – gjort enkelt
Ingen tekniske ferdigheter kreves
Kundeservice fra eksperter
Én måned gratis prøveperiode
Slik kommer du deg på nettet

Velg designalternativ

Velg et domenenavn

Velg et navn som skiller seg ut og som gjør at folk legger merke til bedriften din.
Kom i gang

Velg en websidepakke

Behovene til bedriften forandrer seg – velg en pakke som passer bedriften din.
Kom i gang

Søk i våre design

Velg en designmal og personliggjør den ved å reflektere hvem du er. Legg enkelt til egen logo eller et eget bilde.
Kom i gang
 

Hvordan fungerer den GRATIS prøveperioden?

I løpet av den GRATIS prøveperioden vil vil lage en gratis hjemmeside for deg. Hjemmesiden kan fullstendig tilpasses dine behov, dette inkluderer din egen URL, tekst og design. Den GRATIS prøveperioden varer en måned. Dersom du avbestiller før prøveperioden utløper, vil du ikke måtte betale noe og du vil heller ikke skylde noe. Du kan bare ring oss på 21 03 36 95 for å kansellere, eller besøk kontrollpanelet ditt for å kansellere det selv. Pakkeprisen betaler du kun når den GRATIS prøveperioden er over, og den blir belastet på kreditt- eller debetkortet du brukte da du bestilte.

Hva inneholder hjemmesidepakken?

Se vår side for Pakkedetaljer for å få mer informasjon om de ulike pakkealternativene.

Kan jeg få en hjemmeside som står i stil med visittkortene mine?

Ja. Alle hjemmesidemalene er laget spesielt til å stå i stil med visittkortene. Vi kan lage en hjemmeside til deg som gir et profesjonelt og tydelig uttrykk. Du kan bestille alt fra flyveblad til _IandA_. Vi sørger uansett for at hjemmesiden din står i stil til nesten et hvilket som helst produkt du måtte ønske. Når du har funnet stilen du vil ha, bruker du SiteBuilder, helt GRATIS, til å lage en hjemmeside som passer perfekt til akkurat din bedrift.

Hvordan avslutter jeg kontoen min?

Det er enkelt å kansellere kontoen din. Bare ring oss på 21 03 36 95 eller besøk kontrollpanelet for å kansellere det selv. Når du ringer, vil vi muligens be deg om en tilbakemelding på hvordan vi kan forbedre servicetjenestene våre. Vi sitter pris på dine innspill, da vi alltid forsøker å forbedre tjenesten vår.

Hvordan gjør jeg endringer på hjemmesiden min?

Det er enkelt å gjøre endringer på hjemmesiden din med Site Builder. Når du bestiller en hjemmeside får du en lenke til et kontollpanel. I kontrollpanelet finner du informasjon om brukerkontoen din, nyttige tips og verktøy til å administrere hjemmesiden. Her finner du også en lenke Site Builder, som er svært brukervennlig. Site Builder er så enkel å bruke at du kan lage en flott hjemmeside på under en time, og best av alt, du trenger ikke kunne noe om webdesign. Hvis du står fast eller trenger hjelp, ringer du en av våre hjemmesideeksperter på 21 03 36 95.

Må jeg kunne programmering for å gjøre endringer på siden min?

På ingen måte! SiteBuilder er like enkel å bruke som Microsoft® Word. Du kan legge til tekst, bilder og annet innhold på siden din helt uten erfaring med programmering.

Hvor lang tid tar det å lage en hjemmeside?

Umiddelbart etter at du har bestilt, begynner vi å lage en hjemmeside som er klar til å legges ut på nettet. Når det er gjort, kan du tilpasse siden med SiteBuilder. En flott hjemmeside med tre faner, kan du lage på under én time.

Hvilke nettlesere kan jeg bruke?

Alle store nettlesere kan vise hjemmesiden din. Når du vil gjøre endringer på siden, bruker Vistaprints SiteBuilder i Internet Explorer, Chrome eller Firefox.

Spiller det noen rolle om jeg bruker Mac eller PC?

Nei. Så lenge du bruker Internet Explorer eller FireFox, kan du bruke enten Mac eller PC til å lage siden med SiteBuilder.

Hvor mange hjemmesider kan jeg ha?

Du kan lage et ubegrenset antall hjemmesider hos Vistaprint. Vårt brede utvalg av ulike design, finner du i . Merk deg at alle hjemmesider du kjøper av oss, må belastes på ett og samme kreditt- eller debetkort.

Jeg eier allerede et eget domenenavn. Kan jeg bruke det på en Vistaprint-hjemmeside?

Ja. Denne funksjonen kaller vi Domenepeking. Med Standard Pakke kan du knytte ett domenenavn til hjemmesiden din. Med Profesjonell Pakke har du ubegrenset tilgang til dette. (Det blir som å viderkoble flere telefonnumre til én telefonen.)

Jeg har allerede en hjemmeside. Kan Vistaprint administrere den for meg?

Kun nettsider laget med Vistaprint SiteBuilderkan bli hosted avVistaprint. Dette gjør det mulig for oss å tilby deg best mulig kundeservice og støtte. Det er mulig å lage en hjemmeside hos Vistaprint med det domene du allerede eier.

Kan jeg endre design på hjemmesiden etter at den er laget?

Ja. Design kan du endre når som helst. Vårt utrolige utvalg er bare et klikk unna!

Kan jeg motta betalinger eller donasjoner på siden min?

Ja. Flere av våre pakker tillater deg å motta betalinger og donasjoner via PayPal, eller en nettbutikk. Hver av disse pakkene kan legges til på websiden din. Det er ingen månedlige gebyrer, lange bindingstider eller godkjenningsprosesser. Du betaler devanlige transaksjonsgebyrenekun når kundene dine faktisk kjøper noe.

Kan jeg se hvor mange som besøker hjemmesiden min?

Ja! Flere av våre pakker inkluderer en raporteringstjeneste som gir deg tilgang til å se hvor mange som besøker siden din. Våre premiumpakker inkluderer også avansert sideaktivitetsraportering. På denne måten kan du se hvilke geografiske områder dine treff kommer fra, hvilke søkemotorer de bruker for å finne deg og hvilke nettsider henviser trafikk til din side.

Når jeg søker på Google og andre søkemotorer vises ikke hjemmesiden min i søkeresultatene. Hva bør jeg gjøre?

Søkemotorer rangerer resultatene sine ut ifra populariteten til hjemmesidene og hvor relevant innholdet på hjemmesidene er i forhold til hva brukeren søkte etter. Så, for å oppnå en høyere rangering må du ha nyttig innhold og du må øke antallet andre hjemmesider som har en lenke til din hjemmeside. For å lese mer om hvordan du kan forbedre rangeringen, les artikkelen vår om søkemotoroptimalisering. Du kan også benytte vår Onlineguide (på kontrollpanel navigeringen) til å sende inn informasjon om bedriften din, inkludert hjemmesiden, direkte til søkemotorer som Google.

Hvordan sender jeg hjemmesiden min til søkemotorer?

Som en del av abonnementet på en Vistaprint hjemmeside sender vi automatisk den nye hjemmesideadressen til Google uten ekstra kostnad. Vi anbefaler uansett at du benytter Onlineguide (på kontrollpanelnavigeringen) til å sende hjemmesiden direkte til Google og andre kataloger. Google foretrekker informasjon sendt direkte fra bedriftseieren og vil favorisere disse oppføringene når de viser søkeresultater.