MELDING TIL VÅRE KUNDER

Vi vet at dette er en urovekkende og enestående tid for alle – spesielt for småbedrifter. Vi vil gjerne informere deg om at vi fremdeles er her, og at vi fortsetter å jobbe for deg samtidig som vi passer på at teamet vårt har det trygt. 

Nedenfor finner du informasjon – oppdateringer, spørsmål og svar med mer – som kan være til hjelp, spesielt akkurat nå. Vi vil også gjerne vite hvordan du har det, så vi har inkludert måter du kan holde kontakten med oss og andre småbedrifter som din på.

Vi vet at dette er en uforutsigbar situasjon som forandrer seg hele tiden. Vi gjør vårt beste for å fortsette å være her for deg og holde deg oppdatert på veien.

Som alltid, takk for at du er en trofast kunde!  

Ta vare på deg selv.

Vistaprint-teamet

Coronavirus Spørsmål og svar – Kundedokument

Det er ulike restriksjoner rundt om i verden, så er det fremdeles mulig å bestille produkter og bli levert? 

  • Vistaprints tjenester forblir operasjonelle rundt om i verden, og våre team fortsetter å arbeide med våre tredjeparts fraktpartnere for å sikre levering i tide og på en trygg måte.

Hvilke tiltak tar dere for at teammedlemmene deres skal være trygge?

  • Våre teammedlemmers helse og sikkerhet er vårt høyeste prioritet. Alle våre arbeidsplasser har lokale forhold å rette seg etter, og vi tar proaktive tiltak for å redusere smitterisikoen til og blant teammedlemmer på hvert sted. Vi evaluerer kontinuerlig hvilke ekstra tiltak vi kan gjøre for å beskytte våre teammedlemmers helse og sikkerhet.
  • For arbeidsplasser der våre teammedlemmer må være til stede for å utføre jobbene sine, har vi økte tiltak for rengjøring, desinfisering og andre helseprotokoller.

Har det vært tjenesteforstyrrelser for Vistaprints kunder?

  • Vi har ikke opplevd noen tjenesteforstyrrelser og svært få forstyrrelser på grunn av leveringsrestriksjoner.

Hva vil skje ved en midlertidig stenging av et produksjonssted eller kundeserviceanlegg?

  • Ettersom vi er en global virksomhet, har vi muligheten til å flytte produksjon og kundetjenester til steder som ikke er påvirket hvis nødvendig.

Forventer dere brudd i forsyningskjeden deres?

  • Vi forventer ingen brudd i forsyningskjeden. Forsyningskjeden vår er fremdeles robust og vi har lager av råmaterialer for flere måneder fremover.

Nyttige ressurser for småbedrifter: