Få mest mulig ut av plakatene, etikettene og det andre markedsføringsmaterialet du bruker i bedriften din uansett om du nettopp startet for deg selv eller allerede driver en veletablert liten bedrift. Vi viser deg hvordan du kan reklamere for nyheter i bedriften din i utfordrende tider, lage attraktiv emballasje for den nye merkevaren din og dele ny og viktig informasjon med kundene dine.

NY VINKLING PÅ REKLAMEN

Tenk utenfor den fysiske butikken. Bilmagneter er perfekt for å markedsføre bedriften raskt og effektivt når du er ute. Vis frem merkevaren din på en dør eller på baksiden på en varebil eller begge deler.

Med tilpassede klistremerker kan du vise fram merkevaren din på poser, esker og mere til. Legg til logo, bilde eller beskjeder. Du kan også bruke dem på leveringseskene eller pynte produktene dine med dem. Våre tilpassede stempler, gjør dokumentene dine mer profesjonelle. I tillegg går jobben raskere, og du blir mer effektiv.

Anbefales for deg

PAKK INN VARENE MED STIL

Når du bruker emballasje som er tilpasset din bedrift og som viser fram logoen din, blir kjøpsopplevelsen fullkommen.

Vis at du har sans for detaljer og gjør inntrykk med matchende etiketter på papirposene, eller bruk adresseetiketter på brevene du sender ut fra bedriften. 

Anbefales for deg

GI MÅLRETTET INFORMASJON

Det er viktig å kommunisere godt med kundene nå. Har frisørsalongen din åpnet igjen? Bruk gulvdekaler i resepsjonsområdet for å vise den trygge avstanden alle bør holde til hverandre.

Gjør det enkelt for kundene å finne viktig informasjon selv når de står utenfor takket være plakater og vindusdekaler. Informer dem om åpningstidene og minn kundene på at de må bruke munnbind inne på frisørsalongen ved hjelp av covid-19-plakater.

Anbefales for deg

Ihr Marketing mit Hygieneschildern und mehr

Skill deg ut fra mengden og bruk hvert av trinnene i kjøpsprosessen til å markedsføre bedriften din. Du kan bruke en av malene våre eller ditt eget design til å lage markedsføringsmateriale som når nye høyder og tjener ulike formål. Skilt med beskjeder om sosial avstand eller et skilt som ber om at kundene desinfiserer hendene, gir kundene en vennlig påminnelse. De har en smart utforming samtidig som de er godt synlige for alle som går forbi butikken din. Bruk den til å fange oppmerksomheten og tiltrekk deg nye kunder.