Websidebygger

Hvem som helst kan lage et nettsted, ingen tekniske ferdigheter kreves.

VELG HVORDAN DU ØNSKER Å KOMME I GANG

 • Velg et domene

  Ditt hjem på nettet starter med et domenenavn. Søk etter det ideelle navnet nå
 • Velg en pakke

  Behovene til bedriften forandrer seg – velg en pakke som passer bedriften din
 • Bla gjennom våre design

  Velg en designmal og tilpass den så den passer perfekt til dine behov.

NØKKELFUNKSJONER

 • Tilpassbare temaer

  Velg en av våre mange profesjonelt designede temaer og gjør det til ditt eget.
 • Integrering med sosiale medier

  Legg inn oppdateringer til alle dine kontoer på sosiale medier fra én enkelt kilde.
 • Nettbutikk

  Selg dine produkter på nettet selv når du ikke jobber.
 • Optimering for mobil

  Ha nettsiden din tilgjengelig hvor som helst, inkludert på nettbrett og smarttelefoner.
 • Analyseverktøy

  Få detaljerte rapporter om hvem som besøker og hvilke områder av nettstedet ditt som genererer trafikk.
 • Optimering for søkemotor

  Gjøre nettstedet enklere for søkemotorer – og kunder – å finne.

Lag ditt eget, pefekte design

Alle produktene inkluderer kundestøtte i sanntid. Ring 21 03 36 95 for å snakke med en av våre digitale eksperter.

Vil du lære mer? Les Nettsider FAQs

Hvordan fungerer den GRATIS prøveperioden?
I løpet av den GRATIS prøveperioden din vil vi lage en gratis hjemmeside spesielt for deg. Nettsiden kan fullstendig tilpasses dine behov, dette inkluderer din egen URL, tekst og design. Den GRATIS prøveperioden varer en måned. Dersom du avbestiller før prøveperioden utløper, vil du ikke ha betalt noe og du vil heller ikke skylde noe. For å kansellere, bare ring oss på 21 03 36 95 eller gå til kontrollpanelet for å utføre kanselleringen selv. Pakkeprisen betaler du kun når den GRATIS prøveperioden er over, og den blir belastet på kreditt- eller debetkortet du brukte da du bestilte.
Hva inneholder hjemmesidepakken?
Besøk vår side med informasjon om pakkene for å lære mer om våre tilgjengelige pakker.
Kan jeg få en hjemmeside som står i stil til visittkortene mine?
Ja. Alle våre maler for nettsider er designet slik at de står i stil med våre visittkort. Vi kan tilby deg en nettside som vil gi deg et profesjonelt og konsekvent image til din merkevare. Fra flyveblad til invitasjoner og kunngjøringer, vi vil sørge for at nettsiden din passer til nesten alle andre produkter du måtte ønske deg. Når du har bestemt deg for en matchende design, bruker du vår GRATIS SiteBuilder til å tilpasse nettsiden din slik at den reflekterer din bedrifts egenart.
Hvordan kansellerer jeg kontoen min?
Det er enkelt å kansellere kontoen din. Bare ring oss på 21 03 36 95 eller besøk kontrollpanelet for å kansellere det selv. Når du ringer vil vi muligens be deg om en tilbakemelding på hvordan vi kan forbedre oss. Vi sitter pris på alle dine innspill, da vi alltid jobber med å gjøre din opplevelse bedre.
Hvordan redigerer jeg hjemmesiden min?
Å redigere nettsiden din er enkelt med vår nettsidebygger. Straks du har sjekket ut med en nettside, vil du få en link til din nettsides kontrollpanel. Kontrollpanelet inneholder kontoinformasjon, tips og hjelp samt verktøy som lar deg administrere siden din. I kontrollpanelet klikker du på lenken som tar deg til nettsidebyggeren. Dette er et verktøy som er veldig enkelt å bruke og som lar deg sette opp en flott nettside på under en time, uten behov for tekniske ferdigheter. Hvis du blir stående fast eller trenger hjelp, kan du ringe en av våre eksperter på nettsidedesign på 21 03 36 95.
Må jeg kunne programmering for å gjøre endringer på siden min?
Absolutt ikke! Vår prisbelønnede Site Builder er like enkel å bruke som et tekstbehandlingsprogram. Du kan enkelt legge til tekst, bilder og annet innhold til din tilpassede nettside uten å kunne noe om programmering.
Hvor lang tid tar det å lage en hjemmeside ved å bruke dere nettsidebygger?
Vi vil umiddelbart lage en fungerende nettside til deg når du har bestilt et abonnement. Etter dette kan du bruke vår SiteBuilder til å tilpasse nettsiden. En flott nettside med tre sider kan lages på under én time.
Hvilke nettlesere støttes av Vistaprints SiteBuilder?
Alle store nettlesere vil kunne se siden du lager med Vistaprint SiteBuilder. Du vil kunne gjøre endringer på siden din ved å bruke Internet Explorer, Firefox og Chrome. For best mulig opplevelse av SiteBuilder, sjekk at du har oppdatert nettleseren til den nyeste versjonen.
Spiller det noen rolle om jeg bruker Mac eller PC?
Ikke i det hele tatt. Så lenge du bruker Internet Explorer eller Firefox, kan du bruke enten Mac eller PC til å lage siden med vår nettsidebygger.
Hvor mange hjemmesider kan jeg ha?
Du kan lage ubegrenset med nettsider med Vistaprint som vert. Besøk vårt for å se det brede utvalget design vi tilbyr. Merk deg at alle hjemmesider du bestiller hos oss, må belastes på ett og samme kreditt- eller debetkort.
Jeg eier allerede et eget domenenavn. Kan jeg bruke det på min nettside hos Vistaprint?
Ja! Vi kaller dette for "domenepeking". Det kommer an på type pakke, men du kan knytte ett eller flere domenenavn til hjemmesiden din. Velg "Domenenavn" fra menyen på din hjemmesides kontrollpanel og velg "Bruk et domene du allerede eier". Skriv inn det domenenavnet du allerede eier og ønsker skal peke til din nettside hos Vistaprint, kontakt så registratoren du kjøpte domenenavnet fra og gi dem informasjonen vi gir deg om Vistaprints domenenavnserver. Tillat 24-48 timer for før din domene-peking blir aktiv.
Jeg har allerede en hjemmeside. Kan Vistaprint bli vert for denne?
Vistaprint er kun verter for nettsider laget med Vistaprint SiteBuilder. Dette gjør det mulig for oss å tilby deg best mulig kundeservice og støtte til best mulig pris. Det er imidlertid mulig å lage en hjemmeside hos Vistaprint og bruke et domene du allerede eier.
Kan jeg endre design på nettsiden etter at den er laget?
Ja. Du kan enkelt endre din design når du vil, med kun ett klikk. Vi har sørget for at du har et utrolig utvalg for hånden!
Kan jeg ta motta betalinger eller donasjoner på siden min?
Ja. Flere av våre pakker tillater deg å motta betalinger og donasjoner gjennom PayPal, eller en nettbutikk. Hver av disse pakkene kan legges til din nettside. Det er ingen månedlige gebyrer, lange bindingstider eller godkjenningsprosesser. Du betaler de vanlige transaksjonsgebyrene kun når en kunde faktisk kjøper noe.
Kan jeg se hvor mange som besøker nettsiden min?
Ja! Flere av våre pakker inkluderer en rapporteringstjeneste som gir deg mulighet til å se hvor mange som besøker siden din. Våre premiumpakker inkluderer også avansert rapportering av sideaktivitet, så du kan se hvilke geografiske områder dine treff kommer fra, hvilke søkemotorer de bruker for å finne deg og hvilke nettsider som henviser trafikk til din side.
Når jeg søker på Google og andre søkemotorer kan jeg ikke se hjemmesiden min i søkeresultatene. Hva bør jeg gjøre?
Søkemotorer rangerer resultatene sine ut ifra populariteten til hjemmesidene og hvor relevant innholdet på hjemmesidene er i forhold til hva brukeren søkte etter. For å oppnå en høyere rangering må du ha nyttig innhold og du må øke antallet andre hjemmesider som har en lenke til din hjemmeside. For å lese mer om hvordan du kan forbedre rangeringen, les artikkelen vår om søkemotoroptimalisering. Du kan også benytte vår nettguide (på kontrollpanelets navigering) til å sende inn informasjon om bedriften din, inkludert hjemmesiden, direkte til søkemotorer som Google.
Hvordan sender jeg hjemmesiden min til søkemotorer?
Som en del av abonnementet på en Vistaprint nettside sender vi automatisk den nye nettsideadressen til Google uten ekstra kostnad. Vi anbefaler likevel at du benytter nettguiden (på kontrollpanelets navigering) til å sende din bedrift direkte til Google og andre kataloger. Google foretrekker informasjon sendt direkte fra bedriftseieren og vil favorisere disse oppføringene når de viser søkeresultater.

Vi har et abonnement for alle ... inkludert deg

Alle nettsideabonnement fra Vistaprint inkluderer:

 • Ubegrenset antall sider

 • Telefonstøtte

 • Gratis Vert

 • 1 000+ temaer

 • 1 måneds gratis prøveperiode

VELG ET ABONNEMENT

 • Grunnleggende

  1 MÅNED GRATIS PRØVEPERIODE
  kr 49 per måned.
  Kom i gang
 • Grunnleggende domenenavn
  f.eks. DinBedrift.vpweb.no
 • En e-postadresse
 • Grunnleggende aktivitetsrapporter for nettstedet
 • flere detaljer
 • Standard

  Kom i gang
 • Premium domenenavn
  f.eks. DinBedrift.com
 • Maksimalt 12 e-postadresser
 • Premium aktivitetsrapporter for nettstedet
 • Matchende mobilnettsted
 • flere detaljer
 • Premium

  1 MÅNED GRATIS PRØVEPERIODE
  kr 236 per måned.
  Kom i gang
 • Premium domenenavn
  f.eks. DinBedrift.com
 • Ubegrenset antall e-postadresser
 • Premium aktivitetsrapporter for nettstedet
 • Matchende mobilnettsted
 • Handlevogn
 • Verktøy for søkemotoroptimalisering
 • Markedsføring i sosiale medier
 • flere detaljer

Alle abonnementene kommer med vår

1 måneds gratis prøveperiode

Prøv ut våre digitale produkter. Hvis du ikke er helt fornøyd, kan du avbryte når som helst under den gratis prøveperioden og ikke betale en krone.

Grunnleggende

Standard

Premium

Nettadresse
En nettadresse er adressen til hjemmesiden din på internett. Vi tilbyr to tjenestenivåer:

Standard: Velg en adresse som slutter på .vpweb.no. f.eks., www.DinBedrift.vpweb.no

Premium: Du kan skreddersy domenenavnet ditt og velge fra alternativer som .com, .net, og .org. f.eks., www.DinBedrift.com

Grunnleggende
Premium
Premium
Sider
Gi så mye informasjon du har behov for til dine besøkende på nett. Legg til bildegallerier, kontaktside, anbefalinger og mer.
Ubegrenset
Ubegrenset
Ubegrenset
E-postadresser

Gi bedriften din et profesjonelt utseende med en e-postadresse som passer til domenenavnet ditt.
F.eks. DittNavn@DinBedrift.com

Inkluderer en postboks som kan lagre opp til 2 GB med e-postmeldinger. Du kan sjekke e-posten din ved å bruke e-postklienten din eller POP eller IMAP.

1
12
Ubegrenset
Aktivitetsrapporter for nettstedet
Basic: Se ditt totale antall besøkende og hvor de kommer fra, sider som refererer til deg og kilder til trafikk (som sosiale medier, søkemotorer og annonser på nett).

Premium: Alt fra standard pluss timesoppdateringer og muligheten til å gå nærmere inn på dine kilder til trafikk (for eksempel, vi kan fortelle deg nøyaktig hvilken sosiale medier-side en kunde kommer fra, som Facebook og Twitter).
Grunnleggende
Premium
Premium
Ubegrenset antall domenepekere
Domenepekere gjør at du kan bruke et domene du allerede eier til din nettside fra Vistaprint. Vi kommer til å gi instruksjoner for hvordan du kan jobbe med det nåværende registeret ditt for å gjøre dette enkelt og raskt. Hvis du eier flere domener, velg premiumpakken og dra nytte av ubegrenset med domenepekere.
1
1
Ubegrenset
Telefonstøtte
Alle abonnement på nettsider fra Vistaprint inkluderer telefonstøtte. Vi tilbyr to tjenestenivåer:

Standard: Bruk det grønne telefonnummeret for å få tilgang til vårt kundestøtteteam.

Prioritet: Få tilgang til våre spesialopplærte nettsideagenter gjennom en dedikert og prioritert støttelinje for å raskt få svar på alle dine spørsmål om nettsider.

Blogg
Oppnå kontakt med besøkende på nettstedet ditt, og bygg varige relasjoner med en blogg. Du kan forvente deg økt trafikk, bedre søkerangeringer og større synlighet, noe som gir næring til nettstedets popularitet.
Bildegallerier
Last opp ubegrenset med bilder, legg til titler og beskrivelser og tilpass ditt eget galleri på et blunk. Du kan også velge blant tusenvis av bilder i vårt bildebibliotek. Så snart du har laget galleriet ditt, er redigeringsmuligheter og omflytting på bilder bare ett klikk unna!
Kontaktskjemaer
Med skjemaer er det enkelt å samle inn tilbakemeldinger fra kunder og lage en kundeliste. Bruk kontaktskjemaet for å få grunnleggende kontaktinformasjon fra besøkende, eller lag ditt eget tilpassede skjema. Når en besøkende fyller ut et skjema, vil du motta en email med informasjonen de oppga, slik at du enkelt kan svare eller legge kontakten til epostlisten din. Du kan holde orden på alle skjemaene med vår brukervennlige Administrer skjemaer-funksjon.
Musikkspiller
Legg enkelt til en musikkspiller på siden din, så dine besøkende kan lytte til din opplastede musikk.
Kart
Legg til et Google Map på nettsiden din for å vise nøyaktig plassering av bedriften din, spesielle arrangementer eller andre steder av interesse.
YouTube-videoer
Legg enkelt til en YouTube-video på hjemmesiden din for å vise fram interessene dine, gi informasjon om bedriften din eller et arrangement, vise favorittklipp og mer!
Registrere i søkemotorer
Bli registrert i Google©, Yahoo©, og Bing™! Når hjemmesiden din har blitt publisert blir den registrert hos de best kjente søkemotorene. Nettsiden din vil komme opp i listen over treff, øke synligheten din til nye og interessante kunder og dermed øke antall besøkende til hjemmesiden din.
Startside for mobiler
En startside for mobilen hjelper deg å presentere kontaktinformasjon og veiledning til besøkende som bruker mobile enheter, som en iPhone eller Android smarttelefon. Den matcher til og med din nettside for datamaskiner!
Handlevogn
Tjen penger 24/7 ved å selge produkter og tjenester på nettstedet med PayPal.
Optimering for søkemotor
Få høyere rangering i søkeresultater, styr flere kunder til siden din og få et overtak på konkurrentene.
Markedsføring i sosiale medier
Bygg iøynefallende og unike Facebook-sider ved hjelp av tilpassbare, profesjonelle design. Det å få sosiale medier til å arbeide for deg kan neppe være enklere!
Prøveperiode
1 måned GRATIS
1 måned GRATIS
1 måned GRATIS
Månedlig gebyr
kr49,per måned.
kr111,per måned.
kr236,per måned.

Tilpass et tema på din måte

Start med vårt brede utvalg av temaer og tilpass med din egen tekst og bilder for å lage din merkevare på nett.

Alle tema for nettsider fra Vistaprint er:

 • Laget av profesjonelle designere

 • 100 % tilpasningsbart

 • Utskriftstilpasning

 • Enkelt å oppdatere

SE GJENNOM TEMAENE

Søk etter nøkkelord, industri, eller utforsk temaer som er knyttet til din bedrift eller merkevare

Søk på
Nullstill filtre
Søkeresultater for:

Fant ingen temaer med søket ditt.

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

979656

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

980104

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1148007

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1151325

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1158016

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1161837

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1163872

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1198238

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1210324

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1214869

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1228628

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1241609

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1275499

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1290267

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1310274

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1311652

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1312772

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1330877

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1397219

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1458829

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1459896

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1501974

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1505685

For å velge dette designet, klikk på Velg tema-knappen. Teksten og bildene som vises i forhåndsvisningen kan redigeres. Du kan legge til egen tekst og egne bilder til designet før du publiserer nettsiden med vår brukervennlige Site Builder!

1540948