Nettstedet du ser etter, er ikke lenger tilgjengelig.

Viktig oppdatering:

Webs er avviklet

VistaPrint gjør endringer for å tilby deg enda bedre tjenester, og det innebærer også endringer for Webs.com. Men du kan ta det helt med ro, for vi hjelper deg i overgangsperioden.

Her får du mer informasjon om følgende tjenester:

Nettsteder

Fra 31. august 2023 må nettstedet ditt på Webs.com flyttes til en annen tilbyder. Du er en viktig kunde for oss, og vi anbefaler derfor at du flytter til Vista x Wix for å forbedre tilstedeværelsen din på nettet.


Domener

Fra august 2023 blir alle domenetjenestene administrert av ExactHosting.com. Domenekonfigurasjonene blir ikke endret, så overgangen blir enkel.


E-posttjenester

Alle e-postinnstillingene dine – fra sending til mottak og passord – forblir de samme. Fra august 2023 tar ExactHosting.com over tjenesten, og du får tilbake pengene for tidligere abonnementer.


Hva skjer nå?

Exact Hosting sender deg en e-post med videre informasjon om hvordan du oppdaterer betalingsmetode og logger på den nye kontoen din.


Spørsmål? Trenger du hjelp?

Spørsmål om endringen?

Du kan kontakte oss på 800 25 166 hvis du har generell henvendelser om denne overgangen.


Spørsmål om domene eller e-post?

Hvis du lurer på noe angående domenet ditt eller e-postadressen(e) dine, må du kontakte Exact Hosting på [email protected] eller ringe +1 844 818 1150.