Gå til hovedinnhold

Hjemmesider og digital markedsføring

Alt digitalt verktøy du trenger for å opprettholde en digital tilstedeværelse og skape vekst for bedriften din.

Hjemmesideverktøy

Hjemmesideverktøy

Fra kun Loading

  • Brukervennlig designgrensesnitt
  • Enkelt tilpassbare maler
  • Chat- og telefonstøtte
  • Mobil-responsive hjemmesider

Spørsmål og svar

Et domenenavn er adressen din på Internett. Domenenavnet lar kunder finne hjemmesiden din. Når domenet, som minbedrift.com, tastes inn i nettleseren, vil nettleseren gå til denne adressen og vise innholdet som den finner der. Domenenavnet ditt fungerer også som identiteten din på nettet, så det bør være nært beslektet med firmanavnet ditt eller produktene og tjenestene du tilbyr. Det er viktig å ha ditt eget personlige domenenavn for å gi bedriften din en profesjonell og troverdig tilstedeværelse på nettet.

Det finnes hovedsaklig to metoder å lage hjemmesiden din på. Hvis du er teknisk anlagt og har tid å investere, kan du lære HTML, CSS og andre nettutviklingsteknologier for å bygge et tilpasset nettsted fra bunnen av. Denne metoden vil gi deg full fleksibilitet og kontroll over hjemmesiden din, men krever også mye tid. En mer populær metode er å bruke et hjemmesideverktøy på nettet for å hjelpe deg med å lage en profesjonell hjemmeside på kort tid. Hjemmesideverktøyet lar deg velge blant hundrevis av maler for å komme i gang, og deretter tilpasse malen med firmalogo, farger, skrifttyper og bilder. Deretter legger du til innhold, sider og andre funksjoner, som skjemaer, koblinger til sosiale medier samt handlevogn. Ved å bruke et hjemmesideverktøy på nettet, kan du enkelt lage en fullstendig tilpasset hjemmeside for bedriften din.

Det er enkelt å lage sin egen hjemmeside ved hjelp av et hjemmesideverktøy på nettet. Verktøyet tilbyr ferdige maler og moderne hjemmesidedesign som lar deg komme i gang raskt og enkelt. Deretter kan du enkelt legge til sider, innhold, bilder og mer for å lage en helt unik hjemmeside. Du kan prøve hjemmesideverktøyet gratis i opptil 30 dager.

Google lar bedrifter opprette en gratis bedriftsprofil, noen ganger referert til som Google My Business (tidligere Google Places). Bedriftsprofilen din består av firmanavnet ditt, en kort beskrivelse, kontaktinformasjon, og til og med bilder. I tillegg til Google, bør du passe på å bli oppført i andre nettkataloger også. Dette kan være søkemotorer som Bing, nettkataloger som Startsiden og Gule Sider samt plattformer som Instagram. Å etablere oppføringene dine på alle disse nettstedene kan ta tid, men tjenester som VistaPrints administrator for søkemotoroppføringer kan automatisere prosessen for deg. Ved å oppgi informasjonen din én gang, kan vi få deg oppført i mer enn 100 kataloger og nettsteder. Og hver gang du ønsker å gjøre en endring, oppdaterer vi alle oppføringene dine med ett klikk.

Vi krever ingen lange kontrakter for noe av verktøyet vårt for digital markedsføring. Du kan velge en månedlig plan for mest mulig fleksibilitet, eller en årlig plan for å spare enda mer penger. Du kan avbryte når som helst via kontrollpanelet ditt eller ved å ringe Kundeservice.

Du kan avbryte når som helst via kontrollpanelet ditt eller ved å ringe Kundeservice.

Over 1 million personer bruker det brukervennlige, nettbaserte markedsføringsverktøyet vårt

Sitat

Jeg har brukt mange hjemmesideverktøy, og jeg tror jeg har laget den mest utrolige siden min på mindre enn 15 minutter.

Pia

Sitat

Den er utrolig flott og får bedriften min til å se profesjonell ut. Jeg kunne ikke drømt om noe bedre.

Jane

Sitat

Jeg var skremt av kompleksiteten til datamaskinen. Til tross for det lagde jeg min egen hjemmeside, og jeg kan ikke få sagt hvor fantastisk det har vært. Kundene mine elsker det brukervennlige oppsettet og de personlige innslagene mine. Gjør det.

David

Sitat

Jeg registrerte meg for en gratis prøveperiode for hjemmesideverktøyet, og jeg er utrolig fornøyd. Det er virkelig enkelt å bruke, med trinn for trinn-veiledning og videoer.

Jasmin

Sitat

Det er utrolig enkelt å bruke for noen med lite databakgrunn. Jeg liker å bruke det og kan sette opp en enkel hjemmeside på kort tid.

Anna

Sitat

De gjorde en kjempejobb med hjemmesiden min og gjør det fortsatt når jeg trenger hjelp.

Karin