Gå til Innhold
Er du en bedriftskunde? Sjekk ut dine priser uten MVA nederst på siden.

Email-markedsføring

 
img

Prøv det GRATIS i 1 måned!

Dette er bare noen av funksjonene vi har å tilby. Prøv GRATIS nå, slik at du får fullt utbytte av det.
Sett i gang
Inkluder sosiale medier
Med Facebook- og Twitter-knapper kan du oppfordre kontaktene dine til å fortelle andre om deg. Når informasjonen deles, vil de linke til en webversjon av e-posten din.
Gjør e-postene dine mer personlige
På en enkel måte kan du automatisk sette inn mottakernes navn i e-postene! Dette vil garantert fange mottakernes oppmerksomhet, og vil til og med kunne gi deg flere responser.
Legg til bilder
Du kan engasjere e-postmottakerne dine med bilder. Dette er en storartet måte å vise frem arbeidet ditt og produktene dine på, selv til dine ansatte.
Motta betalinger med kredittkort
Du kan selge produkter og tjenester eller samle inn donasjoner og bidrag med PayPal™.
Lag kuponger
Gi kundene et godt tilbud så du er sikker på at de kommer tilbake. Kupongene våre vil sørge for at tilbudene dine skiller seg ut.
Planlegg utsendelse av meldinger
Når du har gjort ferdig en e-postkampanje, kan du sende den med det samme eller planlegge at den skal sendes ut på et bestemt tidspunkt.
Spor egne kampanjer
Våre sporings- og rapporteringsverktøy gjør det enkelt å måle hvor vellykket kampanjene dine har vært. Du vil kunne se hvem som har åpnet og respondert på e-posten din.

OG administrer kontaktene dine

Last opp kontaktene dine på en rask måte, og hold orden på dem ved å ha dem på ett sted.
Opprett grupper for å nå kundene på en mer målrettet måte og send e-poster som er tilpasset interessene deres.
Vi vil opprette hurtiglister slik at dine kontakter som åpner mest, siste abonnementer og andre grupper er lett tilgjengelige.
Pakkene begynner på kr 61 (inkl. MVA) etter GRATIS prøvetid. Sett i gang

Hvorfor kan jeg ikke benytte email-markedsføring med min nåværende email konto?

Noe av det viktigste med email-markedsføring er leveringsdyktighet og måle resultater. Reguleringer som gjelder for email-markedsføring kan gjøre det vanskelig for enkeltpersoner å nå frem med email til kontaktlister. Vi har de nødvendige kunnskapene som sikrer overlegen leveringsdyktighet. Hvis du bruker din nårværende email leverandør, vil de ikke bare ha problemer med å levere emailene grunnet SPAM filtre, men du vil heller ikke kunne se hvordan kampanjene dine gjør det.Våre rapporteringsverktøy er brukervennlige og du kan enkelt se resultatene til hver kampanje. På denne måten er det lett å identifisere forbedringer, slik at du kan optimisere kampanjene og det endelige resultatet. Med vår Email Builder kan du dessuten bygge profesjonelle kampanjer som lett kan leveres ved hjelp av administreringsverktøyet for kontakter.

Hvordan fungerer den gratis prøveperioden?

Under prøveperioden kan du designe og sende kampanjer til hele kontaktlisten din. Den GRATIS prøveperioden varer en måned. Dersom du kansellerer før prøveperioden utløper vil du ikke måtte betale noe og du vil hellerikke skylde noe. Du kan bare ring oss (gratis) på 21 03 36 95 for å kansellere, eller besøk kontrollpanelet ditt for å kansellere det selv. Pakkeprisen betaler du kun når prøveperioden er over, og den blir belastet kreditt- eller bankkortet du brukte da du bestilte.

Kan mine Email-markedsførings kampanjer matche mine visittkort og/eller hjemmeside?

Ja! Mange av våre maler for Email-markedsføring har blitt laget spesielt for å matche våre visittkort og hjemmesider. For nesten hvilket som helst visittkort og hjemmeside du kjøper, kan vi tilby deg en mal for Email-markedsføring som skaper et helhelig profesjonelt merke. Når du har valgt et matchende design, bruk vår Email Builder til å skreddersy kampanjene dine til å passe din merkevare. Du kan også holde kampanjene nye for kundene.Det er enkelt å forandre kampanjene avhengig av sesong, sende tilbud eller lage en nettversjon av postkortene dine.

Hvordan kan jeg endre på mine Email-markedsførings kampanjer?

Det er enkelt å gjøre endringer på dine Email-markedsføring kampanjer med Email Builder. Når du bestiller Email-markedsføring vil du få en link til kontrollpanelet. Her finner du kontofinformasjon, vårt ressurssenter og nyttige programmer til å hjelpe deg med kontaktene dine og å spore kampanjene. Fra kontrollpanelet er det en link direkte til Email Builder. Med dette brukervennlige verktøyet kan du lage profesjonelle Email-markedsførings kampanjer på under en time - uten å ha tekniske ferdigheter!

Trenger jeg erfaring innen Email markedsføring?

Absolutt ikke! Våre programmer for Email-markedsføring gjør det enkelt å lage kampanjer. Du kan legge til tekst, bilder og annet innhold til kampanjene dine uten å ha noen erfaring med design fra før av. Før du vet ordet av det vil du lage kampanjer som en profesjonell.

Hvor lang tid tar det å lage en Email Mrakedsførings kampanje?

Når du har tegnet et abonnement, vil vi med en gang lage en Email-markedsføring konto for deg. Du kan deretter bruke vår Email Builder for å skreddersy dine kampanjer. En flott, profesjonell kampanje kan lages på under en en time!

Hvilke nettlesere kan jeg bruke?

Alle store nettlesere kan vise hjemmesiden din. Når du vil gjøre endringer på siden, bruker Vistaprints SiteBuilder i Internet Explorer, Chrome eller Firefox.

Har det noe å si om jeg bruker Mac eller en PC?

Nei. Du kan bruke en Mac eller PC med vår Email Builder så lenge du bruker Internet Explorer eller Fire Fox.

Jeg har allerede en hjemmeside fra Vistaprint. Kan jeg integrere dine med mitt Email-markedsførings abonnement?

Ja! Du kan enkelt laste opp kontakter fra din hjemmeside, lage en kontaktliste for Email-markedsføring og sende tilpassede kampanjer.

Jeg har allerede en kontaktliste. Kan jeg legge dem til mitt Email-markedsførings abonnement?

Ja! Enten du holder orden på kontaktene i et regneark, gjestebok eller et annet dokument kan du enkelt laste opp eksisterende kontakter og legge dem til manuelt.

Kan jeg endre designet mitt etter at jeg har startet mitt Email-markedsførings abonnement?

Ja! Designet du velger vil kun bli lagret i dine innstillinger. Du kan velge mellom hundrevis av design slik at du kan gjøre hver kampanje forskjellig.

Hvordan vet jeg om mine Email-markedsførings kampanjer har gjort det bra?

Det er enkelt! Våre nyttige og brukervennlige rapporteringsprogrammer gjør at du enkelt kan se tallene for hver kampanje. Du kan selv velge om du kun vil se på de viktigste nøkkeltallene eller om du vil gå mer i dybden.

Hvor ofte kan jeg sende email til min kontaktliste?

Vi lar deg sende email til kontaktene dine opp til seks ganger per måned, i tråd med bransjens standarder for utsendelse av email.

Kan jeg kjøpe en liste?

Nei, email-markedsførings kampanjer kan kun bli sendt til kontakter som har godtatt å motta e-post fra deg. Vennligst les våre brukervilkår for mer informasjon.

Vil min kontaktliste være privat?

Ja! Når du har lagt til kontaktene vil vi lagre informasjonen din, men denne informasjonen vil kun være tilgjengelig for deg. Den vil hverken bli delt med eller solgt til andre.

Hvilke retningslinjer har dere for spam?

Vi aksepterer ingen form for spam vis e-post. Vennligst les våre brukervilkår for mer informasjon.

Hvordan kan jeg avbestille min konto?

Det er enkelt å kansellere kontoen din. Bare ring oss (gratis) på 21 03 36 95 eller besøk kontrollpanelet for å kansellere det selv. Når du ringer, vil vi muligens be deg om en tilbakemelding på hvordan vi kan forbedre servicetjenestene våre. Vi sitter pris på dine innspill, da vi alltid forsøker å forbedre tjenesten vår.