Gå til hovedinnhold
Loading...

Flate poser

Fleksible klemmeposer til pakking av tørrvarer, væske og pulver. Se hvor enkelt det er å laste opp design, velge størrelser og mer. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelser (B x D x H)
Materiale
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Lag tilpasset, gjenlukkbar emballasje eller emballasje til engangsbruk med klemmeposer.

  • 4 størrelser
  • Glanset, matt eller soft touch overflate
  • Muligheter for lynlås eller hull til oppheng
  • Rivehakk
  • Heldekkende fullfargetrykk

Plassbesparende og iøynefallende

Er du på utkikk etter nye måter du kan presentere, pakke og sende varene dine på? Enten du selger kosttilskudd, godteri eller noe helt annet, vil de flate posene sørge for at varene blir godt forseglet og beskyttet fra omverdenen. Og fordi de er tilspisset på alle sider kan du pakke flere poser inn i hver forsendelse eller lagerbeholder.

Tilpass og imponer

Velg en liten flat pose for én enkelt snacks eller velg en romsligere størrelse til større varer som dyremat eller hageprodukter. Velg en matt eller glanset overflate for å få emballasjen din til å stikke seg ut. Vurder deretter om du vil legge til en ekstra funksjon – en gjenlukkbar lynlås som bevarer produktet ditt eller et hull til å henge produktet ditt opp.

Design og forhåndsvisning i 3D

Når du er klar til å designe klemmeposene, har du valgmuligheter: Last opp ditt eget design, ta en titt på de tilpassbare malene, eller la en av designekspertene våre lage et unikt design til deg. Du kan se over designet ditt i 3D-format for å være sikker på at det er riktig, før vi tar oss av resten. Klemmeposene dine leveres ferdig trykte og åpne i toppen. Da gjenstår det bare å fylle posene og varmeforsegle for å lukke. Så er produktene dine klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign