Gå til hovedinnhold

Klemmeposer

Fleksible klemmeposer til pakking av tørrvarer, væske og pulver. Se hvor enkelt det er å laste opp design, velge størrelser og mer. Mer informasjon
Størrelse
Materiale
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 4 størrelser
  • Glanset eller matt overflate
  • Gjenlukkbar lynlås og mulighet for hull til oppheng
  • Hakk til avriving
  • Fullfargetrykk over det hele

Enten du selger kosttilskudd , godteri eller noe midt imellom, så er klemmeposene våre perfekte til å holde produktene dine godt på plass og beskytte dem mot skader under transport. Og med den enkle tilpasningsprosessen vår, kan du lage et bilde, en logo eller begge deler til å sette på produktet ditt.

Klemmeposene trykkes i fullfarge og finnes i en rekke størrelser. Og siden de har en flat bunn, har du mer plass til de myke produktene dine til forsendelse eller for enkel oppbevaring på en hylle.

Velg en mindre pose for snacks med én enkelt størrelse eller en større for varer som tar mer plass, som dyremat eller hageutstyr. Velg en matt eller glanset overflate for å få emballasjen din til å stikke seg ut. Vurder deretter om du vil legge til en ekstra funksjon – en gjenlukkbar lynlås som bevarer produktet ditt eller et hull til å henge produktet ditt opp.

Er du klar til å sette igang? Begynn med å laste opp det komplette designet ditt, så tar vi oss av resten. De tilpassede klemmeposene dine leveres ferdig trykte og åpne i toppen. Da gjenstår det bare å fylle posene og bruke en varmeforsegler til å lukke dem. Så er produktene dine klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign