Gå til hovedinnhold
Loading...

Stående poser

Hold tørrvarer, væsker eller pulver forseglet og ferske med fleksible doypacks. Se hvor enkelt det er å laste opp design, velge størrelser og mer. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Materiale
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Hold fuktighet ute med tilpasset emballasje for mat og kosmetikk med logo.

  • 7 størrelser
  • Glanset, matt eller soft touch overflate
  • Muligheter for lynlås eller hull til oppheng
  • Frittstående
  • Fullfargetrykk på forsiden, baksiden og under

Står på egne ben og står frem i mengden

Kunne du tenke deg å vise frem varene dine på en iøynefallende måte? Enten du selger toalettsaker, kryddervarer eller noe helt annet, vil de stående posene sørge for at varene blir godt forseglet og beskyttet fra omverdenen. Sett et tilpasset design på disse Doypack-posene så skiller produktet ditt seg ut på disken eller i hyllen.

Valgmuligheter som gjør at emballasjen din skiller seg ut.

Velg blant et utvalg av størrelser for å finne den rette emballasjen for dine behov. Velg en matt eller glanset overflate for å få emballasjen din til å stikke seg ut. Vurder deretter om du vil legge til en ekstra funksjon – en gjenlukkbar lynlås som bevarer produktet ditt eller et hull til å henge produktet ditt opp.

Enkelt å designe

Når du er klar til å designe posene dine har du valgmuligheter: Last opp ditt eget design, ta en titt på de tilpassbare malene, eller la en av ekspertene våre lage et unikt design til deg. Du kan se over designet ditt i 3D-format for å være sikker på at det er riktig før vi tar oss av resten. De tilpassede posene dine leveres ferdig trykte og åpne i toppen. Når du fyller posene og bruker en varmeforsegling til å lukke dem, er produktene klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign