Gå til hovedinnhold

Fleksibel emballasje Doypacks

Hold tørrvarer, væsker eller pulver forseglet og ferske med fleksible doypacks. Se hvor enkelt det er å laste opp design, velge størrelser og mer. Mer informasjon

Størrelse
Materiale
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 8 størrelser
  • Glanset eller matt overflate
  • Lynlås til lukking/åpning, ventil og mulighet for hull til oppheng
  • Kan stå selv
  • Enkel å åpne

Uansett om du selger kosmetikk, krydder eller noen annet, så vil emballasjen for mat og kosmetikk forsegle produktene dine og beskytte dem. Det er enkelt å laste opp designet ditt, enten du ønsker å vise et bilde av produktet, logoen din, eller begge deler.

Velg blant et utvalg av størrelser for å finne den rette emballasjen for dine behov. Velg en matt eller glanset overflate for å få emballasjen din til å stikke seg ut. Vurder deretter om du vil legge til en ekstra funksjon – en gjenlukkbar lynlås som bevarer produktet ditt eller et hull til å henge produktet ditt opp.

Er du klar til å sette igang? Begynn med å laste opp det komplette designet ditt, så tar vi oss av resten. De tilpassede posene dine leveres ferdig trykte og åpne i toppen. Da gjenstår det bare å fylle posene og bruke en varmeforsegler til å lukke dem. Så er produktene dine klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign