Loading...

Polyetylenposer

Gjør inntrykk når du sender myke varer og klær. Ensfarget trykk på fleksibel polyetylen. Finnes i fem størrelser. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse (B x H)
Område med trykk
Trykkfarge
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Design emballasje de kommer til å huske lenge etter at de har åpnet de tilpassede forsendingene.

  • Fem størrelser
  • Upolstret hvit polyetylenkonvolutt
  • To selvklebende striper
  • Solid og værbestandig
  • Ensfarget, tosidet trykk
  • Antall fra 200 til 10 000

Fleksibel og lett emballasje

På utkikk etter en praktisk og rimelig måte å sende produkter på samtidig som du reklamerer for merkevaren din? Polyetylenposer er solide og værbestandige alternativ til papp eller bølgepapp og passer utmerket til klær, bøker og andre produkter som tåler en støyt.

Enkle å bruke

Polyetylenkonvoluttene er lette og har to selvklebende striper som gjør dem enkle å lukke godt igjen. Du kan designe ensfargede polyetylenposer som viser bedriftens navn, logo eller andre designinnslag når du sender dem i posten. Posene finnes i fem ulike størrelser.

Enkle å designe

Klar til å lage dine egne polyetylenkonvolutter? Begynn med å se gjennom galleriet med designmaler du kan tilpasse. (Eller du kan velge å laste opp ditt eget design.) Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse det med din egen informasjon. Vi tar oss av resten: Vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. Polyetylenkonvoluttene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign