Loading...

Silkepapir Med Eget Design

Gjør utpakkingen til en minneverdig opplevelse med tilpasset silkepapir. Se hvor enkelt det er å laste opp design, velge størrelser og mer. Mer informasjon

Fetching compatible options
Papirets Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Lag tilpasset emballasje med merkeprofilering fra innsiden og ut med silkepapir med trykk

  • 2 størrelser
  • 28 g/m² silkepapir
  • Hvitt papir
  • Fullfargetrykk, ensidig trykk

Pyntet og pakket for å imponere

Ser du etter en morsom måte du kan løfte merkevarens uttrykk på? Da kan du bruke eget silkepapir til emballasjen. Enten det er for å pakke inn skjøre gjenstander, virke støtdempende på gaver eller å beskytte produktene dine inne i postpakker eller esker, så passer dette perfekt. Det er supert å bruke i alle esker eller poser til kundene og gir dem en følelse av å pakke ut en gave.

Lett og enkelt å pakke inn

Finnes i 2 størrelser og fullfargetrykk. Det tilpassede silkepapiret gir en følelse av luksus samtidig som kunden blir minnet på merkevaren din. I tillegg vil det lette, tynne og hvite papiret sette fokus på designet ditt og gi virksomheten et eksklusivt preg.

Enkelt å designe

Klar til å være kreativ? Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du legge til tilpassede detaljer som bakgrunner, mønstre og tekst, for å sette sammen et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Det tilpassede silkepapiret leveres klar til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign