Gå til hovedinnhold

Billige papirposer

Si farvel til poser uten logo, og dermed tapte markedsføringsmuligheter, med tilpassede, billige papirposer. Ensfarget trykk på FSC®-sertifiserte poser i et utvalg av farger. Mer informasjon

Størrelse
Farge på veske
Utskriftsfarger
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 5 størrelser
  • 11 fargevalg på posen
  • Vridde papirhåndtak
  • Ensfarget trykk, med 6 fargevalg
  • Antall fra150 til 5000
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materialer fra ansvarlig skogbruk

Flotte farger
Det finnes en spesiell markedsføringsmulighet som dukker opp når du kanskje ikke forventer det: når du takker en kunde for handelen og sier ha det. Med våre billige papirposer, kan du dele ut logoen din til kunder – og la dem ta den med seg slik at den blir sett av venner, familie eller folk på gaten. Merkevaren din trykkes i en flott farge på poser i et utvalg av livlige farger – ideelle til takeaway-bestillinger, handleposer og mer. Profesjonelt tips: Dette er flotte papirposer til gaver – ofte høyt verdsatt av folk som ikke har tid til å pakke inn gavene selv.

Personlig tilpassede og profesjonelle
Papirposene tilbyr en rekke måter å designe en vinnende look på. Du kan sette logo, tekst eller design både på forsiden og baksiden. Og i tillegg til flere papirposefarger (alle lysekte, forresten), kan du velge blant en rekke ulike blekk. Bruk fargene som representerer merkevaren din på best måte, eller velg en uventet kombinasjon som vekker folks oppmerksomhet. Som prikken over i-en, vil fargen til det vridde papirhåndtaket matche resten av posen din.

Enkelt å designe
Er du klar til å lage dine egne papirposer? Last opp logo, firmanavn eller design i designstudioet på nettet, der du får muligheten til å legge til personlig tilpassede detaljer. Deretter trykker vi designet ditt på en profesjonell måte på papir fra ansvarlig skogbruk og sender bestillingen din til deg. De billige papirposene dine leveres klare til å brukes.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign