Loading...

Lag flott emballasje og reduser miljøpåvirkningen med resirkulerbare poser med logo.

  • Assorterte størrelser
  • Rivebestandig film
  • Flate eller stående poser
  • Glanset, matt eller soft touch
  • Rivehakk
  • Mulighet for lynlås og hull til opphenging
  • Gjenbrukbar

Gjenbrukbar emballasje
Disse spesialdesignede, gjenbrukbare posene viser at du kan gjøre noe for å redusere miljøpåvirkningen til bedriften din uten at det går ut over produktets utseende. Posene er stilige og elegante, og kan fullstendig tilpasses med et valgfritt design. Deretter er det bare å fylle dem med varene du ønsker og lukke dem med varmeforsegling. Velg mellom stående og flate poser, og få varene dine til å holde seg ferske lenger, se flotte ut i butikken og være plassbesparende og praktiske for kundene.

Funksjonelle og beskyttende
I tillegg til å se flotte ut, hjelper de gjenbrukbare, fleksible posene med å beskytte produktene mot kontaminasjon og søl. De er et smart valg for matvarer, kaffe og andre tørrvarer, pulvervarer eller konfekt. Du kan til og med tilføye en lynlås, slik at posen kan åpnes og lukkes flere ganger, eller hull til opphenging på veggen. Uansett hva du velger, vil de gjenbrukbare posene dine trykkes på film med høy barriere utviklet for å beskytte varene dine og holde lys og luft ute. Og de er fremstilt av gjenbrukbare materialer som produseres med mindre energiforbruk og karbonutslipp enn andre tradisjonelle emballasjealternativer.

Enkel tilpasningsprosess
I det brukervennlige designstudioet vårt kan du legge til et bilde, en logo eller begge deler i fullfarge på de gjenbrukbare posene. Påse at du fjerner alle kantlinjene fra det opplastede bildet før du sender det i trykken, ellers blir linjene vist på det ferdige produktet ditt. Velg mellom glanset, matt eller soft touch overflate slik at emballasjen din skiller seg ut, legg til designet ditt, og deretter tar vi oss av resten. De gjenbrukbare og fleksible posene leveres med trykk og er åpne i toppen.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign