Loading...

Skrivebordskalender

Lag en morsom, funksjonell egendefinert kalender med enkel, kompakt størrelse. Spiralinnbinding og frittstående. FSC®-sertifisert produkt. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Lys opp arbeidsdagen med tilpassede skrivebordskalendere.

  • NYHET: Rektangelformet alternativ
  • 2 størrelser / layouter
  • Velg mellom to papirkvaliteter
  • Innebygd støtte og spiralrygg
  • Tydelig fullfargetrykk
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlig skogbruk

Smart og kompakt pynt
Er arbeidsplassen din litt … kjedelig? Skrivebordskalendere med foto er en praktisk måte å sette et personlig preg på skrivebord, hyller og andre overflater på, samtidig som du holder orden på datoene selvfølgelig. De finnes i to kompakte størrelser og har et innebygd stativ. De er spesielt praktiske hvis du har dårlig med plass.

En gave til familie, venner eller deg selv
Tilpassede skrivebordskalendere er perfekte, unike gaver. Du kan pynte opp med et nytt bilde hver måned og tilpasse kalenderne med bilder du vet at mottakeren kommer til å sette pris på. Finn fram feriebilder, gruppebilder eller morsomme bilder av bikkja deres. Uansett hva du velger, trykkes kalenderne på papir som er ansvarlig produsert.

Intuitiv designprosess
Vi har oppdaterte designstudioopplevelsen slik at du kan lage den flotteste kalenderen noen sinne. Begynn med å velge en mal. Deretter går du til designstudioet og legger til bilder, egne merkedager, bakgrunner og mer. Når du er ferdig med designet, tar vi oss av resten: Vi trykker kalenderen på profesjonelt vis og sender den til deg. Det ferdige kunstverket ditt leveres klart til å lyse opp arbeidsdagen på kontoret.

skrivebordskalender med bryllupsbilde

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign