Gå til hovedinnhold

Skrivebordskalender

Lag en morsom, funksjonell egendefinert kalender med enkel, kompakt størrelse. Spiralinnbinding og frittstående. FSC®-sertifisert produkt. Mer informasjon

Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • NYHET: Rektangulært format
  • 2 størrelser/oppsett
  • 300 g/m² gsm glanset papirkvalitet
  • Innebygget stativ og spiralinnbinding
  • Klart fullfargetrykk
  • FSC®-sertifisert: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Smart, kompakt dekor
Ser arbeidsplassen din litt naken ut? Skrivebordskalendere med foto er en praktisk måte å sette et personlig preg på skrivebord, hyller og andre overflater på, samtidig som du holder orden på datoene selvfølgelig.
Med to kompakte størrelser og et innebygd stativ som gjør det enkelt å sette den opp, er de spesielt praktiske om det er trangt om plassen.

En gave til familie, venner eller deg selv
Mer enn bare pynt – egendesignede skrivebordskalendere blir en unik gave. Med et foto per måned kan du tilpasse mottakerens kalender med bilder du vet de kommer til å elske – prøv feriebilder, gruppebilder eller blinkskudd av hunden. Uansett hva du bestemmer deg for, trykkes alt på papir som er produsert fra ansvarlige skogbruk.

Intuitiv designprosess
Vi har oppdatert brukeropplevelsen av studioet slik at det fungerer enda bedre enn før. Start med å velge en mal. Etterpå kommer du til designstudioet der du kan legge til foto, markere spesielle datoer, prøve ut ulike bakgrunner og mer. Når du er ferdig med å designe, tar vi oss av resten med trykking og profesjonell emballasje. Verket ditt leveres fiks ferdig og klart til å pryde kontoret.

skrivebordskalender med bryllupsbilde

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign