Gå til Innhold
Alt du trenger til å markedsføre bedriften din.
Er du en bedriftskunde? Sjekk ut dine priser uten MVA nederst på siden.

Kun én kampanjekode kan brukes per bestilling. Besparelsene vil vises i handlevognen. Rabattene kan ikke brukes til frakt, skatter og gebyrer, tjenester eller tidligere kjøp, med mindre noe annet er spesifisert. Ekstra kostnader kan påløpe til frakt og oppgraderinger, med mindre noe annet er spesifisert. Gratistilbudene er kun gyldige for det laveste antallet av hvert produkt og er ikke gyldig for mer enn 2 produkter per bestilling.

 
 

Kampanjekoden har blitt aktivert:

Bruk
Kun en kode kan brukes per bestilling.
 
 
Skal du bruke en kampanjekode?
 
Kampanjekoden er lagt inn
Har du en annen kampanjekode?
Lukk
 
 

Oppdatering av regler for personvern og informasjonskapsler

Vi er opptatt av personvernet ditt – og har oppdatert våre regler for å gi opplysningene enda bedre vern.

Les mer

iPhone-deksler

 

Tilpassede
iPhone-deksler
Lag et deksel
som passer deg.
Fra kr 120 (inkl. MVA)
Velg mellom lette og beskyttende typer

Velg telefontype.

iPhone 6/6S Plus

Design iPhone 6/6s Plus-deksler.

iPhone 6/6S

Design iPhone 6/6s-deksler.

iPhone 4/4s

Design iPhone 4-deksler eller iPhone 4s-deksler.

Ideer til iPhone

Style iPhonen din så den blir like kul og elegant som ønsker. Gjør dekslet til noe mer enn bare beskyttelse. Last opp favorittbildet ditt eller velg blant mange tilgjengelige designmaler for å gjøre at din iPhone 4/4s, 6/6s eller 6/6s plus skiller seg ut.

Bruk logoen til bedriften på dekslet ditt, så får du markedsført bedriften overalt du går. IPhonen din blir beskyttet mot knall og fall med dette solide plastdekslet. I tillegg kan du laste opp din egen montasje med bilder av deg og vennene dine.

Tilpass dekslet ditt slik du vil ha det, og sørg for at det sier noe om hvem du er. Last opp en yndlingsdesign, sangtekster, familiebilder, bilde av barnet ditt eller partneren, eller rett og slett et bilde av kjæledyret ditt på dekslet.

Best av alt er at du kan lage ditt eget deksel og gi det bort som en gave til noen du er glad i. De kommer til å elske det!