Design din egen kopp med tekst eller bilder

Gjør hver slurk spesiell med en egen kopp med tekst.

  • 0,3 liter, tåler mikrobølgeovn
  • Keramikk, hvit utside
  • 8 fargealternativer til håndtak og innside
  • Design din egen kopp ved å legge til bilder, tekst og lignende

Trenger du hjelp? Få hjelp av en designekspert

OBS: På grunn av globale leveringsutfordringer, er enkelte farger midlertidig utsolgt. Vi regner med å ha alle fargene på lager igjen i oktober og ber deg komme tilbake da.


 

Design område
Krus med 360º trykk
Eksklusivt krus
Mug Size
325 ml
Farge på krus
(1)
Farge på innside og hank
(8)
Antall
Pris kr 91,00 ...

Prisen er inkl. mva

Produktspesifikasjoner

Materialer, beskjæring, marger, etc.

Lag en kopp med tekst eller bilde som blir brukt hver eneste dag.

Enten du leter etter en gjennomtenkt jule- eller bursdagsgave, er en personlig kopp med tekst eller bilder en flott gave til alle på gavelisten din.

En kopp med bilde er rimelig og enkelt å designe med bilder av ferier eller favorittsteder som gir gode minner for venner og familie. En kopp med bilde av barn (eller kjæledyr) er alltid en populær gave til både besteforeldre og alle som har kjæledyr. Vil du gjøre noe litt ekstra? Design din egen kopp med personlig tekst eller en intern spøk som får frem smilet hver gang mottakeren tar seg noe å drikke.

Når du skal designe egne kopper, kan du starte med å ta en titt på galleriet vårt med mange ulike maler og designalternativer. Når du har funnet en favoritt, kan du tilpasse den ved å legge til egen informasjon og velge de alternativene som fungerer best for deg. (Hvis du vil bruke bilder fra Facebook eller mobiltelefonen din, kan du laste dem opp.) Vi tar hånd om resten og lager krus som holder seg flotte år etter år.

Ofte stilte spørsmål

Spm: Kan kopper med trykk brukes i mikrobølgeovn og vaskes i maskin?
Svar: Ja, de kan både brukes i mikrobølgeovn og vaskes i maskin. Svarte kopper derimot må vaskes for hånd. Krusene som endrer farge når de blir varme, må vaskes for hånd og tåler ikke mikrobølgeovn.

Spm: Hvilke farger kan jeg velge mellom?
Svar: Kaffekoppene er svarte eller hvite, og du kan velge mellom 8 ulike farger på håndtak og innsiden.

Spm: Kan jeg lage en kollasj på koppen?
Svar: Ja. Du kan laste opp inntil tre bilder på hver side av kruset. Trenger du tips til hvordan du kan ta perfekte bilder til kruset ditt? Ta en titt på tipsene våre.
Svar: Hvilke designalternativer har jeg hvis jeg vil lage en kopp med trykk?
Sv: Når du begynner å designe ditt eget krus, kan du velge mellom et tosidig trykk eller et trykk som går rundt hele. Tosidig betyr at du kan legge til to separate bilder, egen tekst eller en kombinasjon. Hvis du velger et trykk som går rundt hele, velger du ett enkelt design eller tekst som trykkes ut rundt hele kruset.

Spm: Kan jeg plassere bildet på undersiden av kruset?
Sv: Nei. Per i dag tilbyr vi kun trykk på sidene.

 
Del en omtale og se hva andre kunder sier.
Garantert fornøyd
Hver gang, uansett. Hvis ikke finner vi en løsning.