Gå til hovedinnhold
Loading...

Kalendere

Gjør minner om til noe de kommer til å ta vare på. Lag omtenksomme og egendesignede gaver.

Ser du etter noen hyggelige gaveideer? Personlig tilpassede fotogaver er en flott måte å vise familie og venner hvor glad du er i dem på. Med fotogavene fra VistaPrint kan du lage minner av de aller beste øyeblikkene i livet. Hva med å pynte hjemmet ditt med noe helt spesielt? Vi har babygaver og bryllupsgaver som kan tilpasses og gjøres helt spesielle. Vi tilbyr enkel opplasting av bilder, designmaler du kan tilpasse og eksperthjelp, slik at du kan lage fotogaver av høy kvalitet, unik veggkunst og mye mer.

Ofte stilte spørsmål

Dessverre så sender vi ikke vareprøver for øyeblikket. Mange av produktene våre kan derimot bestilles i små mengder, slik at du likevel har muligheten til å se om du liker designet før du bestiller flere.

Nei, vi tilbyr ikke tilpassede størrelser, men de fleste produktene våre tilbys i flere størrelser og former. Det er derfor stor sannsynlighet for at vi allerede har noe som kan passe til dine behov.

Ja, vi er her for å hjelpe deg. Vi har en rekke designtjenester tilgjengelig for å hjelpe deg med designet ditt. Du kan bruke de kostnadsfrie malene i designstudioet vårt, eller jobbe med en av designerne våre for å lage noe unikt. Trenger du et nytt utseende for merkevaren din? 99designs fra Vista hjelper deg med å sette ideene dine ut i livet.

Du kan velge mellom tre leveringshastigheter: Hurtiglevering: 3 virkedager Standard: 5 virkedager Økonomi: 10 virkedager

Du finner mer informasjon på leveringssiden vår.

Dette avhenger av hva slags produkt du lager. Likevel anbefaler vi at du bruker så høy oppløsning som mulig slik at du får et best mulig resultat.

Ja. Du kan laste opp bilder direkte fra telefonen eller nettbrettet når du designer produktet ditt. For øyeblikket kan du ikke laste opp bilder direkte fra Google Photos, Facebook eller Instagram, så du må lagre bildet på telefonen først.

Nei, vi tilbyr dessverre ikke innpakking for øyeblikket.

Vi har flust av alternativer og ideer til reklameprodukter du kan gi bort på arrangementer eller bruke for å reklamere for bedriften din på messer. Ta en titt på siden vår med reklameprodukter.