Loading...

Bestselgende tilpassede fotogaver

Bruk de beste minnene til å lage egendesignede fotogaver til alle du er glad i.
 
 
 
 
 

Veggkunst

Utstyr til hjemmet

Gjør minner om til noe de kommer til å ta vare på. Lag omtenksomme og egendesignede gaver.

Ser du etter noen hyggelige gaveideer? Egendesignede fotogaver er en flott måte å vise familie og venner hvor glad du er i dem på. Med tilpassede fotogaver fra VistaPrint kan du feire livets beste øyeblikk, enten du ser etter egendesignede babygaver, bryllupsgaver eller bare ønsker å dekorere med noe helt spesielt (fotopute, kanskje?). Vi tilbyr enkel opplasting av bilder, designmaler du kan tilpasse og eksperthjelp, slik at du kan lage fotogaver av høy kvalitet, unik veggkunst og mye mer.

Ofte stilte spørsmål

Dessverre så sender vi ikke vareprøver for øyeblikket. Mange av produktene våre kan derimot bestilles i små mengder, slik at du likevel har muligheten til å se om du liker designet før du bestiller flere.

Nei, vi tilbyr ikke tilpassede størrelser, men de fleste produktene våre tilbys i flere størrelser og former. Det er derfor stor sannsynlighet for at vi allerede har noe som kan passe til dine behov.

Ja, vi er her for å hjelpe deg. Vi har en rekke designtjenester tilgjengelig for å hjelpe deg med designet ditt. Du kan bruke de kostnadsfrie malene i designstudioet vårt, eller jobbe med en av designerne våre for å lage noe unikt. Trenger du et nytt utseende for merkevaren din? 99designs fra Vista hjelper deg med å sette ideene dine ut i livet.

Det avhenger av hvilken fraktmetode du velger. Se leveringssiden vår for fraktalternativ og priser.

Dette avhenger av hva slags produkt du lager. Likevel anbefaler vi at du bruker så høy oppløsning som mulig slik at du får et best mulig resultat.

Ja. Du kan laste opp bilder direkte fra telefonen eller nettbrettet når du designer produktet ditt. For øyeblikket kan du ikke laste opp bilder direkte fra Google Photos, Facebook eller Instagram, så du må lagre bildet på telefonen først.

Vi har flust av alternativer og ideer til reklameprodukter du kan gi bort på arrangementer eller bruke for å reklamere for bedriften din på messer. Ta en titt på siden vår med reklameprodukter.