Krus med personlig trykk

1 fra kr 91 (inkl. MVA)

Frakt ikke inkludert

Lerret med foto

1 fra kr 272 (inkl. MVA)

Frakt ikke inkludert

Fotobøker

1 fra kr 109 (inkl. MVA)

Frakt ikke inkludert

Egendesignede fleecepledd

Frakt ikke inkludert

Klassiske tøyvesker

1 fra kr 131 (inkl. MVA)

Frakt ikke inkludert

Tilpassede enkle t-skjorter

1 fra kr 109 (inkl. MVA)

Frakt ikke inkludert

Ser du etter flere gaver?

Se enda flere tilpassede gaveidéer du kan gjøre helt unike.

Om kunstneren

Jessica Hische er en bokstavkunstner, illustratør, forfatter og selvskrevet ‘ivrig internetter’ som arbeider i Oakland, Calif. Hun er aktivt involvert i design-, illustrasjon- og skribent-samfunn, og er en produktiv offentlig taler. Dailu Drop Cap-prosjektet hennes har produsert hundrevis av illustrerende bokstaver som dukker opp overalt, fra på postkort til iPhone-deksler. Hun har også utgitt flere kommersielle skrifttyper som er tilgjengelig i butikken hennes.

Blandt Jessicas kunder finner vi Wes Anderson, The USPS, Tiffany & Co., The New York Times, Penguin Books, Target, Starbucks, American Express og Wired Magazine.

Cody Hudson er en kunstner basert i Chicago, også kjent for sine grafisk design-bidrag under navnet Struggle Inc. Hans grafiske arbeid og malerier har blitt utstilt over hele USA, Europa og Japan på steder som Museum of Contemporary Art (Chicago), V1 (Copenhagen), Hellerau Art Center (Dresden), MU (Eindoven), Joshua Liner (New York) og Andrew Rafacz (Chicago).

Cody er også partner i den James Beard-prisbelønte restaurantgruppen, Land and Sea Dept.

Sophia Chang kommer fra Queens, New York. Som historieforteller med klare og inspirerende bilder gjennom ulike medier, utvider hun markedsgrenser og definerer et nytt, levende visuelt vokabular. Sophia har en lidenskap for menneskers historier, og lytter til og tolker dem for å styrke lokalsamfunnet hun elsker og drive sine venner og kunder til storhet.

Sophia har samarbeidet med bedrifter som Samsung, Nike, Refinery29, Adidas, Apple, Footlocker, HBO og the NBA, for å nevne noen.

Melanie Lambrick er en illustratør bosatt i Montréal, Canada. Arbeidet hennes skaper en bro mellom illustrasjonstradisjoner fra 1900-tallet og moderne digitale teknikker. Ved hjelp av et visuelt språk farget med referanser fra tegneserier og barnebøker, drar Melanie seeren inn i en frisk konversasjon med et kompleks tema.

Melanie vokste opp på vestkysten av British Columbia. Hennes tidligere kunder omfatter The New York Times, The Atlantic, Volkswagen, UNESCO og Man Repeller.

Garima Dhawan studerte ved Rhode Island School of Design. Hun kombinerer tradisjonelle trykkteknikker og digital teknologi for å skape en dialog mellom to verdener. Hun elsker skjønnheten til det trykte merket og kollasjteknikken, og returnerer stadig til hagetemaet som et felt med uendelig potensiale og ubegrensede muligheter.

Garima selger i butikker som Anthropologie, Urban Outfitters, Target, Nordstrom, og Kohl's, samt online på Deny Designs, Society 6, Artfully Walls, Displate og Eastend Prints.

Lakwena Maciver skaper malte bønner og meditasjoner som omfatter elementer av populærkultur. Ved bruk av sterke farger og kraftig typografisk tekst undergraver panelmaleriene, de ikoniske veggmaleriene og installasjonene hennes rådende mytologier på en subtil måte.

Lakwena har installasjoner på Tate Britain og andre steder i London, i tillegg til i et ungdomsfengsel i Arkansas, et kloster i Wien samt på Bowery Wall i New York City.

Koralie er en plastkunstner, en visuell og urban kunstner, som ble født i Camargue-regionen i Frankrike. Sammen med sin mann SupaKitch, maler Koralie store veggmalerier av byer som New York, Paris, Roma, Cape Town, Frankfurt og Los Angeles. I 2005 lanserte paret motemerket  Metroplastique.

Koralie har stilt ut i gallerier i New York, Paris og San Francisco, kunstmesser som Salon du Dessin (Paris) og Bridge Art Fair (NY), samt museer som  Museo del Juguete Antiguo México (Mexico) og The Museum of World Culture (Göteborg). Hun har samarbeidet med merkevarer som Posca, Kidrobot, Ray Ban, Carhartt, Ikea, Chevalier Edition, Reebok og mange flere.

Cynthia Kittler er en illustratør fra en liten landsby nær Stuttgart i Tyskland, og er for tiden basert i Offenbach/Frankfurt am Main.

Cynthias kunder omfatter blant andre the New Yorker, the New York Times, Bloomberg Business Week, Die Zeit, Süddeutsche Zeitung og Der Spiegel. Hun har illustrert fire bøker og arbeider med den femte, Planet Fashion, som er hennes første barnebok.

Tor Brandt er en illustratør og tegneseriekunstner basert i Danmark. Han har gitt ut en rekke tegneserier og bøker, og har jobbet for diverse magasiner, nettsider og nasjonale merkevarer.

Tor studerte kunst og filosofi og sier at arbeidet hans er inspirert av New Age-kulturen, spiritualitet og generell ‘Weltschmerz’ (et tysk uttrykk som beskriver en mental depresjon eller apati forårsaket av den faktiske tilstanden av ordet med en ideell tilstand). Tors arbeid er av minimalistisk natur bestående av få men samtidig kraftige linjer og farger.

Dermot Flynn er født i Dublin og flyttet til London for å jobbe i verdenskjente StudioAKA før han startet sin egen virksomhet. Hans naturlige tegnetalent innen illustrasjon og animasjon har gitt ham en variert kundebase – fra fiksjon til animasjon for barn og tegning i Marmite på nasjonalt TV.

Dermot har vunnet mange priser – inkludert Macmillan-prisen for barnebokillustrasjon og en sølv-løve på reklamefestivalen i Cannes – og han har arbeidet med hundrevis av internasjonale kunder, som Pentagram, Adidas, Vodafone, New York Magazine, Conde Nast, Dentsu Japan, Winkreative, GQ, the Guardian, BMW, Francfranc, SwissAir, Nickelodeon og Irish Times.

Lynn Bremner er en skotsk illustratør basert i Melbourne, Australia, som jobber under pseudonymet «Salty Shoppe». Lynn kombinerer digitale og tradisjonelle teknikker for maling og utskrift, og bruker håndgenererte teksturer for å skape en innbydende og håndfast følelse på verkene sine. Arbeidet hennes er dristig og fargerikt med varme fargetoner inspirert av naturen og vintage reklame.

Hun har nylig arbeidet med veggmalerier, øletiketter og magasinomslag, og har deltatt i en rekke utstillinger, både individuelt og sammen med andre.

Nina Fuga er en kunstner født i Venezia og basert i London. Hun arbeider via ulike medier, fra tegning til store innvendige veggmalerier. Bildene hennes er inspirert av naturverdenen og av reisene hennes og rastløs søk etter skjønnhet.

Nina har studert ved Royal College of Art og illustrert for Bompiani, Faber & Faber, Harper Collins og Random House NY. I tillegg til redaksjonelle kunder, har hun også arbeidet med American Express, Bulgari, Ferrari, Max Mara, Qantas, Stella Artois og Wallpaper*.

Zosen Bandido bruker kraftige farger i mønstre og former som låses sammen som en mosaikk. Han presenterer et universelt samfunnssyn som kan spores tilbake til eldgamle kulturer gjennom urfolkshistorier og ikonografi, og som dras mot eldgamle symboler som de som ble brukt av førkolumbiske kulturer i Amerika.

For Zosen er det å lage offentlig kunst avgjørende, det som driver ham til å være kreativ, men han arbeider også gjennom alle slags medier, fra utskrift til tekstiler, illustrasjon, keramikk, skulptur og til og med opptredener.

Malin Rosenqvist er en svensk illustratør kjent for sine fargerike og unike kunstverker som alle er tegnet for hånd. Malin bruker linjer og prikker til å bygge opp et bortimot tredimensjonalt bilde som får tekstur gjennom hennes strenge tilnærming. Hun bruker først kun en sort penn, og legger til kollasjer og farger i ettertid.

Malin studerte ved Lucerne School of Design and Art samt ved Kungliga Kunsthögskolan i Stockholm.

Mister Adam (aka Adam Oostenbrink) er en grafisk designer, trykkmaker og designpedagog fra Amsterdam, Nederland. I studioet/trykkeriet sitt skaper han tverrfaglige verker for en rekke kunder. Han bruker både digitale og analoge teknikker, og hans typografiske stil er ubegrenset, fargerik, livlig og frittalende.

Mister Adam har arbeidet for global merkevarer som Nikon, TNT Worldwide og Adidas, men tilbyr også personlige prosjekter som handler om eksperiment, forskning, samarbeid og håndlagde utgaver av høy kvalitet i begrenset opplag. Arbeidet hans er å finne i en rekke publikasjoner og utstillinger.

WRK er en ung designerduo – Damoun Tamir og Andrea Weber – basert i Iserlohn og Krefeld i Tyskland. Ved hjelp av ulike materialer og teknikker, som papir, papier-mâché og mat, skaper WRKs studio lekne, konseptdrevne, taktile bilder, mest til reklame og magasiner.

WRKs arbeid er fargerikt, ukonvensjonelt, ofte svært detaljert, noen ganger dristig og alltid sjarmerende. Bildene deres er unnfangede og konstruerte verdener av bilder av diverse materialer. Etter at objektene er bygget for de respektive illustrasjonene, blir de fotografert og siden etterbehandlet på datamaskinen. De blir da «ekte» bilder og kan brukes som ønsket.

Kate Gibb har arbeidet som grafiker og illustratør i studioet sitt i London i over 20 år. Arbeidet hennes er hovedsakelig selvlært, intuitivt og i stadig utvikling. Kommersielt sett er hun kjent for sitt musikkrelaterte arbeid av plateomslag, spesielt hennes lange forhold til The Chemical Brothers. Ikke-kommersielt sett fortsetter hun å utforske silketrykk-prosessen med vekt på taktil natur og subtile nyanser.

For dette juleprosjektet, er hvert kort opprinnelig laget som et skjermutskrift på papir – en unik utskriftsapplikasjon som så blir skannet, redigert og forbedret digitalt for å skape de ferdige illustrasjonene.

Owen Gildersleeve er en prisbelønt, London-basert kunstner som spesialiserer seg på håndlaget illustrasjon, scenografi og kunstledelse. Den unike stilen hans, finslipt de siste 10 årene, bringer grafisk design til live gjennom nøye håndskårne lag og en leken bruk av lys og skygge.

Owen arbeider med en rekke internasjonale kunder, og skaper alt fra de mest innviklede papirillustrasjoner og animasjoner i studioet sitt i Øst-London, til dramatiske sett i stor skala, vindusutstillinger og installasjoner.

Farge på håndtak og innside

Trimm

Trimm

Folie

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Orientering

Farge

N/A

$X.XX

Frakt ikke inkludert

4' x 8'
5,5" x 5,5"
4,6" x 7,2"
6" x 9"

odt valg.La oss begynne å lage det perfekte kortet ditt.

Legg til bilder og tekst etterpå.

10 fra kr 154 (inkl. MVA)
10 fra kr 367 (inkl. MVA)
10 fra kr 367 (inkl. MVA)
10 fra kr 176 (inkl. MVA)
10 fra kr 389 (inkl. MVA)
10 fra kr 389 (inkl. MVA)
10 fra kr 113 (inkl. MVA)
10 fra kr 135 (inkl. MVA)
10 fra kr 204 (inkl. MVA)
10 fra kr 417 (inkl. MVA)
10 fra kr 417 (inkl. MVA)
10 fra kr 226 (inkl. MVA)
10 fra kr 439 (inkl. MVA)
10 fra kr 439 (inkl. MVA)
10 fra kr 204 (inkl. MVA)
10 fra kr 204 (inkl. MVA)

Et hendig valg.Velg først størrelse og farger.

11 oz
1 fra kr 91 (inkl. MVA)

Et minneverdig valg.Finnes i 7 ulike størrelser.

1 fra kr 109 (inkl. MVA)
1 fra kr 204 (inkl. MVA)
1 fra kr 341 (inkl. MVA)
1 fra kr 341 (inkl. MVA)
1 fra kr 204 (inkl. MVA)
1 fra kr 341 (inkl. MVA)
1 fra kr 518 (inkl. MVA)
Tilgjengelig i 3 størrelser

Et rettidig valg.Finnes i 3 ulike størrelser.

1 fra kr 205 (inkl. MVA)
1 fra kr 244 (inkl. MVA)
1 fra kr 354 (inkl. MVA)
8' x 12'
12" x 12"
12" x 16"
16" x 24"
24" x 36"
8' x 12'
12" x 12"
12" x 16"
16" x 24"
24" x 36"

N/AN/A

1 fra kr 341 (inkl. MVA)
1 fra kr 341 (inkl. MVA)
1 fra kr 341 (inkl. MVA)
1 fra kr 477 (inkl. MVA)
1 fra kr 477 (inkl. MVA)
1 fra kr 613 (inkl. MVA)
1 fra kr 613 (inkl. MVA)
1 fra kr 886 (inkl. MVA)
1 fra kr 886 (inkl. MVA)
1 fra kr 750 (inkl. MVA)
1 fra kr 750 (inkl. MVA)
4' x 8'
5,5" x 5,5"
4,6" x 7,2"
5,5" x 4"

Godt valg.La oss begynne å lage den perfekte invitasjonen din.

10 fra kr 150 (inkl. MVA)
10 fra kr 286 (inkl. MVA)
10 fra kr 167 (inkl. MVA)
10 fra kr 303 (inkl. MVA)
10 fra kr 150 (inkl. MVA)
10 fra kr 167 (inkl. MVA)
10 fra kr 118 (inkl. MVA)
10 fra kr 254 (inkl. MVA)
10 fra kr 254 (inkl. MVA)
10 fra kr 135 (inkl. MVA)
10 fra kr 271 (inkl. MVA)
10 fra kr 227 (inkl. MVA)
10 fra kr 163 (inkl. MVA)
10 fra kr 163 (inkl. MVA)

Et behagelig valg.Velg mellom 2 størrelser

1 fra kr 254 (inkl. MVA)
1 fra kr 360 (inkl. MVA)
1 fra kr 254 (inkl. MVA)
1 fra kr 360 (inkl. MVA)
1 fra kr 636 (inkl. MVA)

Et deilig valg.Velg først størrelse og orientering.

1 fra kr 229 (inkl. MVA)
1 fra kr 196 (inkl. MVA)
1 fra kr 131 (inkl. MVA)