Loading...

Bukser og shortser

Lag personlig tilpassede treningsbukser, badeshorts og arbeidsbukser.

41 resultater
Gå til filtrerte resultater
41 resultater


-

Sett logoen din på tilpassede shortser og bukser til arbeid, trening eller avslapping hjemme.

Ønsker du å designe bukser eller shortser som er holdbare, komfortable og personlig tilpassede? Utforsk ulike alternativer til herre, dame og barn fra en rekke populære merker. Det er bare å velge plagget du ønsker og bruke det intuitive designstudioet vårt for å sette på logoen din eller designet ditt. Så tar vi oss av resten. De tilpassede shortsene eller buksene dine vil trykkes og leveres på døren.

Ofte stilte spørsmål

De fleste buksene og shortsene er laget av et blandingsmateriale, men vil tilbyr også denim og fukttransporterende stoff. Fukttransporterende stoff er ideelt for plagg til arbeid utendørs.

Det er ingen minimumsantall for de personlig tilpassede buksene og shortsene våre.

Vi har alternativer for alle typer logoer. Ensfarget trykk fungerer bra for enkle logoer og ser ut som det er malt på, mens transfertrykk i fullfarge gir de personlig tilpassede buksene eller shortsene et fotorealistisk trykk. Du kan også velge broderi for en logo som vil vare.

For logoer eller design med mange farger eller nyanser, fungerer transfertrykk i fullfarge eller broderi best. Broderi er det mest varige alternativet for fargelogoer med mindre enn 15 farger.

De personlig tilpassede arbeidsbuksene og treningsshortsene er designet for å vare. Vi anbefaler at du ikke bruker strykejern på det dekorerte området. For ensfarget trykk og transfertrykk i fullfarge, anbefaler vi å vaske plaggene på vrangen i kaldt vann.