Loading...

Collegegenser fra Fruit of the Loom®

Vis frem logoen din mens du er på farten med dette klassiske plagget. En rundhalset collegegenser i behagelig stoff som passer rett inn i garderoben. Mer informasjon

Fetching compatible options
Farge
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Skap et elegant og samtidig avslappet utseende til hele teamet ditt.

  • 80 % Belcoro® bomullsgarn, 20 % polyester
  • 240 g/m², lett, ubørstet fleece
  • Ribbekanten nederst, på mansjettene og i halsutringningen er av bomull/lycra®
  • Raglanermer
  • Lappen kan tas av
  • Størrelser fra S til 2XL (se størrelsesoversikten for mer informasjon)

Dekor: Fullfargetrykk (Varmeoverføring)

Vaskeanvisning: Vreng genseren før den vaskes i maskin på kaldt vann. Må ikke blekes eller tørkes i tørketrommel. Vi anbefaler ikke å stryke på det trykkede området.

Et behagelig plagg til alle anledninger Ser du etter en lun genser du kan bruke til daglig? Da passer Fruit of the Loom-collegegenseren perfekt. Blandingen av bomull og polyester gir deg komforten du trenger gjennom dagen. I tillegg kan collegegenseren brukes med olabukser eller chinos for en stil som aldri går av moten.

Reklame du kan ha på deg Tilpassede collegegensere får frem firmanavnet ditt, enten du vil ha behagelig arbeidstøy til kjølige dager eller reklamegaver til arrangementer. De er ideelle til utendørsarrangementer, arbeidsuniformer, klubbuniformer eller som et praktisk hverdagsplagg.

Intuitivt designstudio Er du klar til å begynne å designe tilpassede collegegensere? For å gjøre dem unike, er det bare å legge til logoen din, et design eller en tekst og se over kreasjonen din i vårt interaktive studio. Fullfargeoverføringen gjør at designet ditt blir tydelig og iøynefallende.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign