Loading...
Printer Vert softshelljakker

Printer Vert softshell-jakke

Vis frem varemerket ditt på en flott måte i vintermånedene uten å redusere komforten. Legg til logoen din på fleece-fôrede og vanntette softshell-jakker ved bruk av vår varmeoverføringsteknologi. Mer informasjon

Fetching compatible options
Farge
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Design egne ytterplagg med bedriftslogoen din.

  • 96 % polyester, 4% elastan
  • Trelags stoff
  • Softshell-ytterlag, fleece-fôr
  • Glidelås foran, lommer og brystlomme
  • Elastisk linning med knytesnor

Dekor: Varmeoverført trykk i fullfarge

Denne softshell-jakken holder deg varm på kjølige morgener når jobben krever at du trosser elementene. Det trelags stoffet med funksjonell membran og varmede fleece-fôr holder deg varm og bekvem, samtidig som det puster. YKK-glidelås foran og på brystlommene gir god lukking og ekstra trygghet. Den elastiske knytesnoren i linningen og justerbare mansjetter gjør det enkelt å holde ute selv den sterkeste vinden. Det praktiske stoffet med 96 % polyester og 4 % elastan holder deg god og tørr i regnet.

Klar til å lage din jakke? Velg fra utvalget vårt for å designe riktig jakke for dine behov. Så gir du jakken ditt eget preg, med logo eller bedriftsnavn. Når det er gjort, tar vi oss av resten – profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Den finne egendesignede jakken din leveres klar til å gjøre deg bemerket.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign