Gå til hovedinnhold

Fotballskjorte til herre

Design solide og tilpassede fotballskjorter til herrelaget. Velg mønster og farge og legg til spillernes navn, nummer og mer. Vi har også matchende skjorter til damer og barn. Mer informasjon

Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • Tilpassbar front, rygg og ermer
  • Mange mønstre med ubegrensede fargevalg
  • Størrelser fra S til 3XL
  • Slitesterk 160 g/m² 100 % polyester
  • Opptil 3 ukers leveringstid
  • Finnes også i dame- og barnemodeller

Dekor: Fullfargetrykk (sublimeringsteknikk)

Vedlikehold: Maskinvask i kaldt vann. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner. Kan tørkes i tørketrommel på svak varme. Må ikke strykes eller renses. Bør ikke vaskes med annet tøy med skarpe metallinnslag.

Slitesterkt stoff

Tilpassede fotballskjorter fra Vistaprint er laget av svettetransporterende og antibakterielt stoff som holder laget kjølig i kampens hete. Disse fotballskjortene med trykk er perfekte når dere skal bekjempe motstanderne. Kompletter fotballshortsen med en profesjonell skjorte som får laget til å skille seg ut fra motstanderne.

Enhetlig utseende

Du får muligheten til å designe dine egne fotballskjorter med lagets farger og spillernes navn og nummer. Lag klær til laget som viser at dere står samlet både på og utenfor banen.

Interaktivt designstudio

Det interaktive designstudioet vårt gjør deg til lagets utpekte fotballdraktdesigner. Det er svært enkelt å legge til egne detaljer på den tilpassede fotballtrøyen. Og hvis du trenger hjelp, står designspesialistene våre klare til å hjelpe deg.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign