Loading...

Gjør det enkelt og la designet ditt snakke for seg selv med gjennomsiktige etiketter.

  • 15 størrelser
  • 5 ulike former samt mulighet for tilpasset form
  • Gjennomsiktig plast
  • Ekstra tykk bakside med flik
  • Fullfargetrykk

Merk: For å oppnå den gjennomsiktige bakgrunnen kan du ikke bruke design med hvit bakgrunn eller .jpg-filer. Bruk heller .pdf og .png. istedenfor.

Send et tydelig budskap
Ser du etter etiketter for å markedsføre produkter, varer og emballasje på en enkel måte? Gjennomsiktige etiketter på rull understreker logoen eller designet ditt og sørger for et tydelig budskap. Klistre dem på alt mulig: flasker, esker, krukker, poser og mer.

Tilpasset omriss
Disse etikettene i gjennomsiktig plast og fullfargetrykk kan tilpasses 100 %. Du kan til og med be om å trykke dem i din egen spesielle form. Du kan i tillegg velge en matt eller glanset overflate for å få etikettene til å skille seg ut. Og med alle de ulike formene og størrelsene har vi gjort det enda enklere å design helt spesielle etiketter på rull – slik at du kan gjøre brandingen din enda bedre.

Bruk maler eller last opp eget design
Begynn utformingen med å velge formen på klistremerket. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassbare malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp din egen logo eller design, så lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for klistremerket og gir deg alternativer for ytterligere tilpasning.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign