Loading...

Lag kul emballasje som skiller seg ut, med hologrametiketter.

  • 15 størrelser
  • 5 former, inkludert en tilpasset form
  • Vannbestandig regnbueplast
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5000

Fanger lyset og kundenes oppmerksomhet
Lyst til å prøve noe nytt på det neste arrangement? Tilpassede hologrametiketter er en morsom og enkel måte å gi logoen din et løft på. Trykket på solid, UV- og værbestandig plast med en fargerik, tredimensjonal effekt – etikettene er supre til å fange oppmerksomheten og gir et enestående design og utseende.

Holdbare
Hologrametiketter er laget av reflekterende plast som gir designet eller logoen en iøynefallende glød. De passer både som dekor og til produkter og emballasje. Det sterke limet gjør dem UV- og værbestandige – bare sørg for at du fester dem på en glatt, tørr overflate så maksimeres varigheten. Hologrametiketter er også tilgjengelig i en rekke former og størrelser, inkludert mulighet for en tilpasset form.

Enkle å designe
For å starte utformingen velger du den formen du vil ha. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassbare malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp logo eller grafikk, så lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for klistremerket, med alternativer for ytterligere tilpasning.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign