Loading...

Gi produktene dine en makeover med unike etiketter til kosmetikk.

  • 15 størrelser
  • 5 størrelser og mulighet for en tilpasset form
  • 12 materialtyper
  • Beskåret rull
  • Fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5 000 stk.

Gi emballasjen din et spesielt preg
Sminke skal jo få deg til å se bra ut. Så hvorfor skal ikke kosmetikkemballasjen også ta seg godt ut? Gi kosmetikken en oppgradering eller skap et eksklusivt utseende for produktene dine. Personlig tilpassede etiketter til kosmetikk, som såpe- og kremdispensere og esker og poser til sminke.

Fett- og vannavstøtende
Vi tilbyr etiketter til kosmetikk i en rekke størrelser og materialer, inkludert vanntette og vannavstøtende alternativer som beskytter produktene dine mot fuktighet. Vi tilbyr også etiketter med tilpassede omriss, slik at du kan bruke den unike logoen eller designet ditt på produktemballasjen. Etikettene leveres på rull og er enkle å fjerne, slik at du sparer tid på forberedelsene.

Start designprosessen
Velg form. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassede malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp logoen din eller kunstverket, så lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for etiketten, med alternativer for ytterligere tilpasning. Så snart designet ditt er perfekt, tar vi oss av resten. Etikettene dine til kosmetikk leveres klare til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign