Loading...

Forvandle hver eneste flaske til et kunstverk med tilpassede ølflaskeetiketter.

  • 15 størrelser
  • 5 former, med mulighet for en tilpasset form
  • 13 materialer
  • Beskåret rull
  • Fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5 000

Øletiketter som gjenspeiler merkevaren din
Ønsker du en flott måte å bli lagt merke til i hyllene på, under et travelt arrangement eller når du heller hjemmebrygget ditt i glasset? Med personlig tilpassede øletiketter, kan du få oppmerksomhet og vise folk noe av personligheten din.

Klassiske alternativer og mulighet for tilpasning
Øletikettene kan tilpasses og finnes i flere alternativer. De kan brukes bruk på bokser, flasker og reklameprodukter. Velg en klassisk stil eller gi ølflaskene et flott personlig preg med en tilpasset form. De unike og varige etikettene er trykt på holdbart papir eller plast, inkludert vann- og fettbestandige alternativer.

Skål for enkelt design!
Det er bare å velge form og starte designprosessen. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassede malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp logoen din eller kunstverket, så lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for etiketten, med alternativer for ytterligere tilpasning. Når du er helt fornøyd med designet, trykker, pakker og sender vi øletikettene til deg. De flotte etikettene leveres klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign