Loading...

Design iøynefallende emballasje med solide plastetiketter.

  • 15 størrelser
  • 5 størrelser og mulighet for en tilpasset form
  • 4 materialtyper
  • Beskåret rull
  • Fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5 000 stk.

Flere materialtyper
På utkikk etter en morsom måte å forbedre emballasjen på? Våre tilpassede plastetiketter tar jobben. Design gjennomsiktige etiketter som passer utmerket til produktene dine og viser frem logoen din. Du kan også velge en hvit bakgrunn hvis du vil fremheve designet. Vi tilbyr også hologrambakgrunn på etikettene.

Allsidige etiketter
De tilpassede plastetikettene våre er laget av et solid og vannfast materiale og festes enkelt på krukker, esker og poser. Du kan velge mellom flere størrelser og former. Vi tilbyr også former som omslutter designet ditt. Klistremerkene våre er enkle å fjerne fra underlaget takket være plasten bakpå, noe som gjør at de holder seg fine og attraktive.

Tilpass, trykk og send
I designstudioet vårt kan du laste opp logo eller design og begynne å tilpasse produktet med en gang. Velg bakgrunnsfarge og skjærelinje til etikettene – Vi tilbyr både tilpasset og standard form. Når designet er ferdig, sender du det til trykking så mottar du plastetikettene dine klare til bruk og klare til å bli lagt merke til. Hvis du har spørsmål underveis, kan du chatte med spesialistene våre ved å klikke på «Vi hjelper deg gjerne» nederst til høyre i designvinduet.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign