Loading...

Vannfaste merkelapper som varer lenge, gjør at designet ditt ser proft ut.

  • 15 størrelser
  • 4 standardformer
  • Kan fås i tilpassede former
  • Hvitt, vannfast papir
  • Fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 10 000

Etikettenes superhelt
Hvis etiketter kunne velge en superkraft, ville det antagelig vært å være vannfast. Enten du skal sette etiketter på flasker, sjampoo eller syltetøyglass – vannfaste merkelapper gjør at logoen din og produktinformasjonen holder stilen og tar seg godt ut. Vanlige etiketter falmer eller faller av når de kommer i kontakt med vann, kondens eller fuktighet. Selv vannavstøtende etiketter tåler bare å utsettes for en viss mengde fuktighet. Velg vannfast og spar tid og penger på sikt.

Allsidige og praktiske
I tillegg til at de er slitesterke, kommer de vannfaste merkelappene i 15 størrelser og 4 klassiske former. Du kan også lage etiketter med en tilpasset form så får du et originalt design. Etikettene trykkes på en rull av hvitt, vannfast papir, slik at du raskt kan feste dem på produktene som da er praktiske å lagre.

Design gjort enkelt
Kom i gang ved å laste opp ditt eget unike design eller se igjennom galleriet vårt av tilpassbare maler. Du kan søke i malene våre etter bransje eller tema, så det er raskt og enkelt å finne det du ser etter. Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det til ditt eget ved å legge til egen informasjon. Så tar vi oss av resten.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign