Loading...

Etiketter på rull

Ta markedsføringen din til et nytt nivå med profesjonelle klistremerker designet for store volum. Utforsk fullt tilpassbare designmaler og en enkel designopplastingsprosess. Mer informasjon

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Ta merkevarebyggingen din til neste nivå.

  • 15 størrelser
  • Mulighet for tilpassede former
  • 15 materialvalg
  • 33 cm eller beskåret rull (7,6 cm diameter)
  • Kraftig fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5000

Merk alt du vil

Vil du gi poser, esker, krukker, flasker og mer et profesjonelt og konsekvent utseende? Etiketter på rull er et godt valg for bedrifter som har behov for store mengder av etiketter. Kvalitet, bekvemmelighet og kostnadseffektivitet – alt i ett produkt.

For innendørs og utendørs bruk

Du kan velge mellom et utvalg av materialer, former og overflater. Vi har etiketter for både tørrvarer og væsker. Klikk på Alternativer for mer informasjon. Etikettene blir levert på rull, og de er praktiske å bruke og enkle å rydde bort hvis du har liten plass.

Intuitivt design

Last opp ditt eget design eller ta en kikk på malene du kan tilpasse i form, størrelse, farge og materiale. Designverktøyene våre er enkle å forstå og leder deg gjennom prosessen. Og hvis du trenger hjelp, kan du ta kontakt med designerne våre. Når du har tilpasset produktet ditt, tar vi oss av resten: Du får et profesjonelt trykt design på materialet du selv har valgt. De flotte etikettene på rull leveres perfekte og klare til bruk.

Stablede etiketter på rull

VistaPrint tilbyr Etiketter på rull designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign