Gå til hovedinnhold

Etiketter på rull

Ta markedsføringen din til et nytt nivå med profesjonelle klistremerker designet for store volum. Utforsk fullt tilpassbare designmaler og en enkel designopplastingsprosess. Mer informasjon

Form
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 15 størrelser
  • Tilpassede former tilgjengelig
  • Upload & Go-designprosess
  • 15 materialevalg
  • 33 cm eller beskåret rull (7,6 cm diameter)
  • Levende fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5000

Merk alt du vil

Ser du etter en enkel måte å lage et profesjonelt og konsekvent utseende på poser, esker, krukker, flasker og mer på? Etiketter på rull er et godt valg for bedrifter som har behov for store mengder av etiketter. Kvalitet, bekvemmelighet og kostnadseffektivitet – alt i ett produkt.

For innendørs og utendørs bruk

Du kan velge mellom et utvalg av materialer, former og overflater. Vi har etiketter for både tørrvarer og væsker. Klikk på Alternativer for mer informasjon. Etikettene blir levert på rull, og de er praktiske å bruke og enkle å rydde bort hvis du har liten plass.

Intuitiv designopplevelse

Utforsk utvalget vårt av fullt tilpassbare design – også med julemotiv: Juleetiketter, snøfnuggetiketter, juleetiketter og mer. Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det til ditt eget ved å legge til et personlige preg. Vi tar oss av resten: Du får et profesjonelt trykt design på materialet du selv har valgt. De flotte etikettene dine på rull leveres klare til bruk.

Stablede etiketter på rull

VistaPrint tilbyr Etiketter på rull designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign