Gå til hovedinnhold

Gjennomsiktig etikett

Vis frem merkevaren din med gjennomsiktige etiketter. Utforsk tilpassede former og et stort utvalg av størrelser med enkel designopplasting. Mer informasjon

Form
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 15 størrelser
  • Gjennomsiktig plast
  • Ekstra tykk bakside
  • Tilpassede former tilgjengelig
  • Levende fullfargetrykk
  • Enkel designopplastingsprosess

Ser du etter en gøyal og rask måte å merke flasker, esker, krukker, vesker og mer på? Hvorfor ikke prøve gjennomsiktige etiketter? Vi tilbyr et stort utvalg av former og størrelser, og kan hjelpe deg å lage dine egne etiketter for å styrke merkevarebyggingen din.

De personlig tilpassede etikettene er trykt på gjennomsiktig plast og kan kuttes i den formen du ønsker. Du kan også velge en matt eller glanset overflate for å sette et eget preg på etikettene dine.

For å sette i gang med å lage de tilpassede etikettene dine, er det bare å laste opp logoen din og legge til firmanavn og kontaktinformasjon. Du velger selv hvilket antall som passer best for deg. Vi tar oss av resten. De flotte etikettene dine leveres klar til bruk.

Er du klar til begynne? Lag klistremerker med utstansing raskt og bekymringsløst med vår enkle designopplastingsprosess. Etter at du har lastet opp logoen din eller designet ditt, vil en av våre designeksperter ta over og lage et tilpasset klistremerkedesign for deg. Vi sender designet til deg via e-post, så kan du enten godkjenne det eller be oss om å gjøre noen endringer. Når det er perfekt, trykker, pakker og leverer vi klistremerkene til deg. De leveres klare til bruk – og til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign