Gå til hovedinnhold

Etiketter til kosmetikk

Lag unike etiketter til såper, kremer med mer. Utforsk et utvalg av størrelser, materialer og former. Mer informasjon

Form
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 15 størrelser
  • 5 ulike former, inkludert mulighet for en tilpasset form
  • 12 materialer
  • Beskåret rull med 4 diameter-alternativer
  • Levende fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5000

Er du klar til å gi emballasjen din et løft eller skape et eksklusivt utseende til produktene dine? Da bør du vurdere etiketter til kosmetikk. Personlig tilpassede etiketter til kosmetikk, som såpe- og kremdispensere og esker og poser til sminke. Uansett størrelse eller form på produktet ditt, så kan du lage en etikett som passer.

Vi tilbyr etiketter til kosmetikk i en rekke størrelser og materialer, inkludert vanntette og vannavstøtende alternativer for å beskytte produktene dine mot fuktighet. Vi kan også tilpasse formen slik at den unike logoen din eller designet ditt overføres til emballasjen din. Og etikettene leveres på rull og er enkle å ta av slik at du sparer tid når du skal påføre dem.

Er du klar til å begynne utformingen? Last opp designet ditt og legg til tilpassede detaljer. (hvis du lager en tilpasset form med alternativet for enkel opplasting, vil en av designerne våre lage en tilpasset form for deg.) Så snart designet ditt er perfekt, tar vi oss av resten. Etikettene dine til kosmetikk leveres klare til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign