Gå til hovedinnhold
Loading...

Matetiketter

Lag unike, iøynefallende etiketter til alle typer spesialmat. Utforsk størrelser, former, ulike materialer og en enkel designopplasting. Mer informasjon

Fetching compatible options
Form
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Lokk kunder med tilpassede matetiketter som skiller seg ut.

  • 15 størrelser
  • 5 former, inkludert mulighet for en tilpasset form
  • 13 materialer
  • Beskåret rull med 4 diameter-alternativer
  • Levende fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5000

Er du klar til å heve nivået til merkevaren din og gi emballasjen din en profesjonell overhaling, eller gi kunder matlagingsinstruksjoner eller info om ingredienser? Med personlig tilpassede etiketter kan du nå merke, informere og sette et personlig preg på alle produktene du selger.

Matetikettene våre tilbys med en rekke valgmuligheter for å hjelpe deg å skape det rette utseendet til bedriften din eller arrangementet ditt. Velg fra et utvalg av størrelser, materialer og former der du også har muligheten til å velge en tilpasset form. Etikettene leveres praktisk kveilet rundt en rull klare til bruk.

Er du klar til å lage matetikettene dine? Last opp designet ditt og legg til tilpassede detaljer. Hvis du velger en tilpasset form, kan du fortsette med den enkle opplastingsprosessen vår. En av designekspertene våre vil forvandle den til et tilpasset etikettdesign for deg. Når alt er perfekt, leveres de tilpassede etikettene til deg klare til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign