Gå til hovedinnhold

Utstansede etiketter på ark

Skill deg ut med etiketter med tilpasset form. Flere etiketter på ark med utstansing, laget med vår last-opp-og-gå-prosess. Mer informasjon

Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 6 størrelser
  • Tilpassede former tilgjengelig
  • Etiketter på ark varierer etter størrelse
  • Belagt, hvitt papir
  • Ekstra tykk bakside
  • Enkel opplastingsprosess av design

Merk: Antallet vist over henviser til antall trykte ark. Når du velger antall, vær oppmerksom på at 1 ark ikke er 1 etikett.

Ønsker du en unik og gøyal måte å merke produkter og emballasje på? Etiketter på ark med utstansing kan hjelpe å få produktene dine og bedriften din til å skille seg ut fra mengden. Etikettene våre trykkes på ark av hvitt papir og kan kuttes i den formen du ønsker. Du velger selv hvilket antall som passer best for deg: Trykk så få som 4 etiketter for små prosjekter eller et større opplag for større prosjekter.

Er du klar til å begynne utformingen? Lag etiketter med utstansing raskt og bekymringsløst med vår enkle opplastingsprosess av design. Etter at du har lastet opp logoen din eller designet ditt, vil en av våre designeksperter ta over og lage et tilpasset etikettdesign for deg. Vi sender designet til deg via e-post, så kan du enten godkjenne det eller be oss om å gjøre noen endringer. Når det er perfekt, trykker, pakker og leverer vi etikettene på ark til deg. De leveres klare til bruk – og til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign