Loading...

Utstansede etiketter på ark

Design tilpassede etiketter like unike som merkevaren din. Flere etiketter på ark med utstansing, laget med vår last-opp-og-gå-prosess. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Frisk opp emballasjen og brandingen din.

  • 6 størrelser
  • Mulighet for tilpassede former
  • Etiketter på ark tilbys i ulike størrelse
  • Belagt, hvitt papir
  • Ekstra tykk bakside

Merk: Antallet vist over henviser til antall trykte ark. Når du velger antall, vær oppmerksom på at 1 ark ikke er 1 etikett.

Ønsker du en unik og gøyal måte å merke produkter og emballasje på? Etiketter på ark med utstansing kan hjelpe å få produktene dine og bedriften din til å skille seg ut fra mengden. Etikettene våre trykkes på ark av hvitt papir og kan kuttes i den formen du ønsker. Du velger selv hvilket antall som passer best for deg: Trykk så få som 4 etiketter for små prosjekter eller et større opplag for større prosjekter.

Er du klar til å begynne utformingen? I designstudioet vårt kan du laste opp logo eller design og begynne å tilpasse produktet med en gang. Velg en bakgrunnsfarge og velg en skjærelinje til etikettene som enten er en tilpasset eller standard form. Når designet er ferdig, sender du det til trykking så mottar du etikettene dine klare til bruk og klare til å bli lagt merke til. Hvis du har spørsmål underveis, kan du chatte med spesialistene våre ved å klikke på «Vi hjelper deg gjerne» nederst til høyre i designvinduet.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign