Gå til hovedinnhold
Loading...

Nytt og trendy

Se nye alternativer som allerede får mye oppmerksomhet.

Skap et profesjonelt utseende for bedriften din med tilpassede klistremerker og etiketter.

Hver eneste pose, eske eller konvolutt er en mulighet til å markedsføre bedriften din. Med VistaPrints fullt tilpassbare maler for egendesignede klistremerker, kan du enkelt gjøre bedriftsnavnet ditt og logoen din om til et etikettdesign for emballasje, korrespondanse og mer til bedriften din. Og med de nye formene på klistremerkene våre med utstansing eller kyssesnitt, finnes det ingen grenser for hva du kan lage.

Vi hjelper deg å lage en helhetlig linje av tilpassede klistremerker og etiketter, enten du starter opp eller ser etter en mulighet for et større opplag av produktetiketter, adresseetiketter og mer. Uansett behov, vil du finne design av høy kvalitet som hjelper deg å skille deg ut og bli lagt merke til.

Ofte stilte spørsmål

Dessverre ikke for øyeblikket. Mange av klistremerkene våre kan derimot bestilles i små mengder, slik at du likevel har muligheten til å se om du liker utseendet og kvaliteten før du bestiller flere.

Ja, hvis du ønsker en tilpasset form, kan du velge klistremerker med utstansing for å lage noe helt unikt. Etiketter på rull er et praktisk valg for større antall. Du velger ganske enkelt tilpasset form nå du begynner utformingen.

Både klistremerker med kyssesnitt og klistremerker med utstansing er vannfaste. Hvis du ønsker vannfaste etiketter til produktene dine, anbefaler vi at du velger hvit plast med glanset overflate.

Klistremerkene våre er laget av hvit plast, gjennomsiktig plast eller hvitt papir, avhengig av hva du velger.

Vi anbefaler etiketter på rull for utendørs bruk. Velg enten hvit eller gjennomsiktig plast med glanset overflate. Med riktig vedlikehold, kan disse etikettene vare i opptil 5 år.

Nei, klistremerkene våre kan ikke brukes på nytt.

Klistremerkene leveres i den vanlige pappemballasjen vår.

Ja. Hvis du vil skrive på etikettene på rull, anbefaler vi at du velger hvitt papir med matt overflate da det er enklest å skrive på det med penn eller blyant.