Hvordan kjøper jeg et domenenavn?

Du kan kjøpe et domenenavn som matcher markedsføringsmaterialet ditt, og du trenger ingen nettside for å gjøre det.

Vista x Wix domenesiden kan du søke etter et domenenavn for å finne det perfekte domenet for bedriften din.

Trinn 1:

Begynn med å søke gjennom tilgjengelige navn og velge et som passer til varemerket ditt.

Domain Page.png

Trinn 2:

Hvis domenet du søkte på er tilgjengelig, kan du gjøre det til ditt ved å velge «Kjøpdet».

Hvis det eksakte domenet du søkte etter ikke er tilgjengelig, kan du søke etter et annet navn eller bla gjennom lignende domenenavn.

Når du har funnet det domenenavnet som passer for deg, velger du «Kjøp det» ved siden av det valgte domenenavnet.

Screenshot 2023-12-04 at 2.22.07 PM.png

Trinn 3:

Velg hvordan du vil betale.

Du kan velge å betale for domenet ditt hvert 1., 2. eller 3. år.

Trinn 4:

Til slutt oppgir du kontaktinformasjonen din og trykker Fortsett

Trinn 5:

Velg domenebeskyttelse og trykk Fortsett.

Vi anbefaler privat registrering (Private Registration). Denne tjenesten:

• beskytter mot domenekidnapping.
  • øker beskyttelsen mot identitetstyveri.
  • reduserer mengden søppelpost.

Trinn 6:

Oppgi kortinformasjonen og trykk Gjennomfør kjøpet

domain 5.jpg

Trinn 7:

Nå har du registrert domenenavnet ditt!

Du får tilgang til det nye navnet ditt fra det digitale arbeidsområdet.

Følg disse trinnene for å logge på det digitale arbeidsområdet ditt:

1. Logg deg inn på kontoen din.
  2. Klikk på Min konto.
  3. Velg Min digitale markedsføring.