Kan jeg oppgradere et Premium nettsted?

Det er både raskt og enkelt å oppgradere et Premium nettsted, og det koster ingenting å oppgradere fram til neste måned!

Følg disse trinnene for å oppgradere nettstedet ditt!

Trinn 1:

Gå til Kontrollpanel under Min konto øverst til høyre.

Velg Min digitale markedsføring i nedtrekksmenyen.

Trinn 2:

Arbeidsområdet ditt vises.

Finn fram til nettstedet du ønsker å oppgradere og klikk på de tre prikkene (…) over rubrikken.

Velg Oppgrader nettstedet i nedtrekksmenyen.

Trinn 3:

Du må bekrefte at du vil endre abonnement, så klikk «Endre abonnement» for å gå videre.

Trinn 4:

Velg hvilket abonnement du ønsker å oppdatere fra listen.

MERK: Det er kun mulig å oppgradere abonnementet på denne måte. Ta kontakt med oss via lenken VistaPrint kundeservice hvis du ønsker å redusere abonnementsomfanget ditt.

Trinn 5:

Det nye abonnementet er lagt i handlevognen!

Nettstedet ditt oppgraderes umiddelbart etter at du har betalt. Du betaler ingenting fram til neste månedlige avdrag.

Ta kontakt med en VistaPrint-spesialist hvis du lurer på noe. Klikk her.