Hvor finner jeg mer informasjon om de ulike tilbudene og prisene hos Vista x Wix slik at jeg kan sammenlikne dem?

Du finner prisene raskt og enkelt på nettstedet vårt. Denne artikkelen forteller deg hvordan du går fram.

Trinn 1

Gå til Digital markedsføring / Nettsider fra Vista x Wix i navigasjonsmenyen og skroll helt ned på denne seksjonen.

Steg 2

Under denne seksjonen velger du «Vis premiumabonnementer» for å åpne siden med prisene.  premiumplans.png

Steg 3

Her kan du sammenlikne abonnementene og prisene for Vista x Wix Premium. Velg Kom i gang gratis for å fortsette.

MERK: Denne oversikten viser prisene for de ulike abonnementene og viser ikke tidligere oppgraderinger eller kjøp. Se trinnene under hvis du ønsker mer informasjon.

Steg 4

Du blir bedt om å logge på Vista-kontoen din eller opprette en konto hos oss. Oppgi e-postadressen og passordet ditt og klikk deretterLogg inn.

Når du har opprettet en gratis konto, kan du designe et nettsted eller oppdatere abonnementet ditt til ett av valgene du ble presentert for på denne siden.

Trinn 5

Hvis du ikke allerede har en Vista x Wix nettside, kommer du til å se «Mine Wix-nettsteder» hvor du kan opprette et nettsted.

Trinn 6

Hvis du har flere nettsteder, kommer du til Mitt digitale arbeidsområde. Velg da hvilket nettsted du ønsker å vise prisen på.

• Hvis du velger et gratis nettsted, får du se bestillingstrinnene for denne typen.
  • Hvis du ønsker et Premium-nettsted, kan du velge Premium for å vise prisene for det.

Hvis du ikke klarer å finne prisene for nettstedet ditt, må du gjerne ta kontakt med oss.