Bruke kupongen som gir deg 1 års gratis domeneregistrering

Du får en kupong på 1 års gratis domene når du tegner et årlig Light-, Core-, Business- eller Business Elite Premium-abonnement. Med denne kupongen kan du registrere et domene gratis i ett år. Du kan fornye domenet året etter til vanlig pris.

Viktig informasjon om kupongen:

• Kupongen er gyldig i to måneder fra den datoen du tegnet Premium-abonnementet. Du kan sjekke utløpsdatoen i kolonnen Gyldig til under kuponger på Wix-kontoen din.

Screenshot 2024-02-22 at 9.30.09 AM.png

• Kupongen er gyldig for følgende domener: .com, .co.uk, .net, .org, .art, .at (inkl. co.at eller or.at), .be, .biz, .blog, .ca, .ch, .com.au, .com.br, .club, .coach, .fit, .fitness, .fun, .in (inkl. .co.in, .org.in, .firm.in, .gen.in, ind.in, .net.in), .info, .live, .nl, .online, .pictures, .rocks, .space, .shop, .store, .studio, .training, .work, .xyz, .yoga, og .de (kun i Tyskland).
  • Kupongen er begrenset til kjøp av nye domener.
  • Du kan ikke bruke kupongen til å fornye et Wix-domene. Du kan bruke kupongen til å overføre et eksisterende domene til Wix.
  • Kupongen kan ikke brukes med tilbakevirkende kraft på et domene du kjøpte før du mottok kupongen.
  • Domeneregistrering skjer i form av et abonnement og krever godkjenning av et betalingskort. Du blir ikke belastet for det første året.
  • Kupongen kan ikke brukes på privat domeneregistrering, men dette tilbys mot et tillegg i prisen.

Slik bruker du kupongen:

1. Klikk her for å søke etter et ledig domene.
  2. Skriv inn domenenavnet du ønsker å gjøre krav på, og klikk på Søk.
  3. Velg det aktuelle domenenavnet:
    • (Hvis det er tilgjengelig) Klikk på Kjøp det.
    • (Hvis det ikke er tilgjengelig) Klikk på Kjøp det ved siden av en anbefalt utvidelse, eller søk etter et annet domenenavn. Merk: Les Viktig kuponginformasjon over for å se hva slags domener kupongen kan brukes på.
  4. Velg så registreringsperiode, og klikk på Fortsett.
      Merk: Kupongen dekker bare det første året.

Merk: Hvis du har mer enn ett Vista x Wix-nettsted, blir du bedt om å velge hvilket nettsted du ønsker å koble domenet til. Du må velge det nettstedet som er koblet til Premium-abonnementet for å kunne bruke kupongen i kassen.

5. Skriv inn (eller oppdater) kontaktinformasjonen din, og klikk på Fortsett.
  6. Velg et personvernalternativ:
    • Privat registrering: Kontaktopplysningene dine blir ikke vist i WHOIS domeneinformasjonen. Merk: Kupongen dekker ikke kostnaden for privat registrering.
    • Offentlig registrering: Telefonnummeret og e-postadressen din erstattes med generisk informasjon. De som ønsker å kontakte deg, blir omdirigert til et kontaktskjema som beskytter deg mot søppelpost. Øvrig informasjon forblir offentlig. Merk at du kan endre registreringen til privat når du betaler for domenet manuelt året etter.
  7. Klikk Fortsett.
  8. Velg betalingsmåte.

Alt

9. Klikk Bestill.

10. Knytt deretter domenet til nettstedet ditt.