SEO (Søkemotoroptimering)

MERK: Søkemotoroptimering er kun tilgjengelig med en Standard-pakke eller en Premium-pakke. Mer...

Slik konfigurerer du SEO for sidene dine:

1. Klikk på Sideinnstillinger i navigasjonsmenyen for å få opp listen over sider
  2. Klikk på tannhjulet ved siden av sidenavnet for å starte “Sideinnstillinger”
  3. Øverst på Sideinnstillinger, klikk på SEO.

Her kan du sette opp og redigere:

• Sidetittel

• Sidebeskrivelse

• Nøkkelord for hjemmesiden

• An Open-Graph Image – dette er bildet som vises når du deler sidekoblingen din på sosiale medier.

• Inkluder siden i søkeresultatene (det vil være en forhåndsvisning av søkeresultatet i Google)

Klikk Ferdig når du har gjort endringene. Ikke glem å Publisere hjemmesiden din for å få endringene dine ut på nettet.

MERK: det kan ta opptil noen uker før endringene blir synlige i søkemotorer.

MERK: Du kan også optimalisere bildene dine for søkemotorer ved å legge til "alt-tekst" og "tittel"-attributter. Klikk her for mer informasjon.