Her får du hjelp.

Nettbutikk

MERK: Nettbutikkfunksjoner er kun tilgjengelig med en Premium-pakke. Mer...

Nettbutikk-blokker drives av PayPal og krever at du har en PayPal-konto for å kunne fungere. Du kan legge til blokker individuelt ved å gå til Legg til blokker > Nettbutikk.

Oppsett for handlevogn

For å aktivere handlevognen for nettbutikken din, gå til Generelt Innstillinger > Nettbutikk og skriv inn e-postadressen som er tilknyttet PayPal-kontoen din. Hvis du ikke har en firmakonto hos PayPal ennå, kan du klikke her for å opprette en.

MERK: Handlevognen aktiveres automatisk når du manuelt legger til en nettbutikk-side ved å gå til Redigere sider > Legg til side > Butikk

nettbutikk_innstillinger.jpg

 

Legge til blokker for nettbutikk

nettbutikk.jpg

For å legge til en nettbutikk-blokk, gå til Legg til innhold > Nettbutikk. Når blokken er på plass, kan du tilpasse den.

 

Tilpasse blokk

nettbutikk_redigere.jpg

Tilpass blokktittelen og beskrivelsene ved å klikke på plassholderteksten. Dobbeltklikk på bildene for å legge til egne bilder.

Klikk på Legg til handlevogn-knappen for å starte verktøylinjen for innstillinger. For umiddelbart å tilpasse priser og kjøp kan du dobbeltklikke på knappen.

nettbutikk_paypalprising.jpg

I PayPal-innstillinger legger du til produktnavn, pris, valgfri frakt og valgfri avgift. Du kan også slå mengdevalg eller AV. Disse verdiene er det som vises i kassen på PayPal-siden der transaksjoner behandles.

MERK: Hvis du ikke allerede har oppgitt PayPal-informasjonen din, vil du bli bedt om å gjøre det på dette stadiet.

Klikk Ferdig for å lagre innstillingene dine.