Her får du hjelp.

Knapper

Du kan legge til en knapp til en egendefinert eller eksisterende blokk ved å holde musepekeren over og klikke på det grønne plusstegnet. I menyen Elementer velger du Knapper. Her kan du velge mellom en rekke knappestiler, som blant annet PayPal

buttons.jpg

 

Knappformatering

Knappefargen kommer fra temaets standardfargesett. Klikk på knappen for å starte formateringsverktøylinjen. Velg den runde fargepalettknappen for å legge til en egendefinert farge, eller veksle mellom standardfarger. 

Du kan også endre skrifttype, tekststørrelse og tekststil fra verktøylinjen.

buttonlink.jpg

Det er viktig å legge til en hyperkobling til knappene dine, ellers vil besøkende ikke kunne klikke på dem. Klikk på hyperkoblingsikonet i formateringsverktøylinjen og legg til koblingen din. Du kan koble til interne sider (andre sider på hjemmesiden din), eksterne hjemmesider, e-postadresser, telefonnumre (for mobile besøkende) eller velge PayPal-donasjon for å opprette en PayPal-knapp.

buttonlink_settings.jpg

Du kan også bruke ekstra formatering på knappen, som med hvilken som helst blokktekst.

 

PayPal-knapp

MERK: Nettbutikkfunksjonene er kun tilgjengelige med en Nettbutikk-pakke. Mer...

Hvis du velger å opprette en PayPal-knapp, har du muligheten til å angi et standard donasjonsbeløp. Dette er beløpet som vises på PayPals betalingsside når en besøkende klikker på den publiserte knappen.

buttonlink_paypalsettings.jpg

Klikk på Lagre endringer.

Gå til Innstillinger Donasjoner for å skrive inn PayPal-kontoinformasjonen din. Hvis denne informasjonen ikke legges inn, kan donasjoner ikke sendes inn.

Oppgi PayPal-selger-ID eller e-postadresse og valutaen din. Du har muligheten til å angi et organisasjonsnavn.

paypal_settings.jpg

 

Slik vises donasjonsknappen din på hjemmesiden:

paypal_button.jpg