Knapper

Du kan legge til en knapp til en egendefinert blokk eller en eksisterende blokk ved å holde musepekeren og klikke på det grønne plusstegnet. I Elementer-menyen, velger du Knapper. Her kan du velge mellom en rekke knappestiler, som PayPal

Knappformatering

Knappefargen kommer fra temaets standardfargesett. Klikk på knappen for å starte formateringsverktøylinjen. Velg den runde fargepalettknappen for å legge til en egendefinert farge, eller veksle mellom standardfarger.

Du kan også endre skrifttype, tekststørrelse og tekststil fra verktøylinjen.

Det er viktig å legge til en hyperkobling til knappene dine, ellers vil besøkende ikke kunne klikke på dem. Klikk på hyperkoblingsikonet i formateringsverktøylinjen og legg til koblingen din. Du kan koble til interne sider (andre sider på hjemmesiden din), eksterne hjemmesider, e-postadresser, telefonnumre (for mobile besøkende) eller velge PayPal-donasjon for å opprette en PayPal-knapp.

Du kan også bruke ekstra formatering på knappen, som med hvilken som helst blokktekst.

PayPal-knapp

MERK: Nettbutikkfunksjoner er kun tilgjengelig med en Premium-pakke. Mer...

Hvis du velger å opprette en PayPal-knapp, har du muligheten til å angi et standard donasjonsbeløp. Dette er beløpet som vises på PayPals betalingsside når en besøkende klikker på den publiserte knappen.

Klikk på Lagre endringer.

Gå til Innstillinger > Donasjoner for å skrive inn PayPal-kontoinformasjonen din. Hvis denne informasjonen ikke legges inn, kan donasjoner ikke sendes inn.

Oppgi PayPal-selger-ID eller e-postadresse og valutaen din. Du har muligheten til å angi et organisasjonsnavn.

Slik vises donasjonsknappen din på hjemmesiden: