Google Search Console og Analytics

For å legge til Google Webmaster-verktøy (Search Console) og Analytics-koder på hjemmesiden din, går du til Generelle innstillinger > Generelt > Verktøy og Analytics

Google Search Console

Google Search Console gir deg detaljerte rapporter om din levedyktighet på Google. Du må bekrefte nettstedet ditt med Google for å kunne bruke dem.

1. For å komme i gang, gå til https://search.google.com/search-console/about
  2. Klikk på Start nå
  3. Skriv domenenavnet ditt og klikk på Fortsett
  4. Klikk på kopi-knappen for å kopiere TXT-post.
  5. Kontakt VistaPrint https://www.vistaprint.com/customer-care/service-center.aspx?xnav=top og gi oss TXT-posten for å få DNS oppdatert.
  6. Når den er lagt til, går du tilbake til Google Search Console-siden og klikker Bekreft.

Google Analytics

1. For å komme i gang, gå til https://analytics.google.com/analytics/web
  2. Klikk Begynn å måle.
  3. Gå gjennom konfigurasjonsprosessen for å legge til kontoen din.
  4. Klikk på Administrator og velg en konto fra rullegardinmenyen i konto-kolonnen
  5. Velg riktig plassering til høyre i Eiendom, og klikk på Datastrømmer
  6. Klikk på Nettstrøm, skriv inn hjemmesiden din og URL-strømnavnet, og deretter Opprett strøm
  7. Under nettstrømmen går du til Instruksjoner for tagging-panelet og kopierer HTML-koden for den globale nettstedstaggen i rullegardinmenyen til den globale nettstedstaggen.
  8. Kontakt VistaPrint https://www.vistaprint.com/customer-care/service-center.aspx?xnav=top og gi oss koden.