Egendefinert HTML

Egendefinert HTML er en fin måte å legge til ekstra kode på nettstedet ditt, som widgets, mediespillere og andre forbedringer.

Hvis du ønsker å legge til en Google Analytics-kode, klikk her.

MERK: Det anbefales at egendefinert HTML kun brukes hvis du er komfortabel med koding og at du bruker koder fra pålitelige kilder. Vista tilbyr ikke kodetjenester for å lage eller redigere egendefinert HTML-kode.

Slik legger du til egendefinert HTML:

Sveip over blokken og klikk på det grøne pluss-tegnet for å legge til et element.

Velg HTML-elementet fra Ekstra-delen i popup-vinduet.

Før du kan legge til elementet på nettstedet ditt, vil du se en melding som informerer deg om at du bare må bruke koder fra pålitelige kilder og at VistaPrint ikke kan garantere støtte for egendefinert kode. Klikk på Jeg forstår for å begynne tilpasningen av elementet.

Når du har lagt til HTML-elementet, klikker du på plassholderen for å starte verktøylinjen.

Klikk på tannhjulet for innstillinger for å legge til koden din og klikk på Oppdater.

Når koden din er lagt til, vil du ikke kunne samhandle med den i byggemodus. For å se hvordan koden vil oppføre seg på en publisert side, klikk på Forhåndsvisning

For å gjøre ytterligere justeringer, bruk verktøylinjen til å endre bredden og justeringen av hvordan koden vises. Du kan også flytte, kopiere eller slette HTML-en fra siden ditt med verktøylinjen.