Gå til hovedinnhold
Her får du hjelp.

Vurderinger og attester

3 kundevurderinger

En flott måte å dele korte kundevurderinger eller attester på, er med blokken 3 kundevurderinger som du finner ved å gå til Legge til blokker > Populær.

3kundevurderinger.jpg

Når du har trukket blokken inn på siden din, kan du begynne å tilpasse den ved å klikke for å redigere tekst, eller dobbeltklikke for å redigere bilder.

Hvis du ikke ønsker å vise navn og tittel, peker du på navnet og tittelen og klikker på X for å skjule dem. De vil bli lagt til i de skjulte elementene dine under innstillingene øverst i blokken. Du kan gjenopprette skjulte elementer når som helst ved å klikke på Gjenopprett skjulte elementer i blokkinnstillingene dine.

 

Vurderinger og karusellvurderinger

Hvis du har lyst til å dele dine favorittvurderinger, inspirerende meldinger eller kundeattester, gå til Legge til blokker > Tekst og dra inn Vurderings-blokken eller Karusell -blokken.

vurderinger.jpg

Vurderingsblokken gir deg en standard sentrert paragraf og tilskrivelse. Pek på tilskrivelsen og klikk på X for å skjule den. Den vil bli lagt til skjulte elementer under Innstillinger (tannhjul).

Vurderingskarusellen lar deg vise flere vurderinger innen samme blokk. Bare klikk på Legg til lysbilde for å legge til og formatere ekstra vurderinger.