Her får du hjelp.

Sosiale

Blokker som inneholder koblinger til sosiale medier er primært plassert under Kontakt og sosiale medier eller som en global bunntekst.

For å legge til et sosialt element hvor som helst, hold musepekeren over blokken og klikk på det grønne plusstegnet for å Legge til element.

sosial_leggetilelement.jpg

I Elementer-menyen klikker du på Sosial og velger et element å legge til. Noen sosiale elementer kobler til dine sosiale profiler og andre legger inn innhold fra dine sosiale profiler som en feed på nettstedet ditt. Noen er bare knapper som lar besøkende på nettstedet ditt dele siden de besøker på forskjellige sosiale plattformer. 

For elementer som koblinger til sosiale medier, må du konfigurere koblingene til dine sosiale profiler.

 

sosial_sosialekoblinger.jpg

Velg Koblinger til sosiale medier og dobbeltklikk på plassholderen for legge til koblingene dine.

socsal_profilkobling.jpg

Under «stil for sosialt ikon» kan du endre hvordan ikonene vises på nettstedet ditt (standard, kvadrat eller sirkel).

Ordne koblinger ved å klikke på håndtaket til venstre for å flytte elementet opp eller ned på listen.

Slett elementer fra listen ved å klikke på papirkurven til høyre for elementet.

Klikk på Ferdig.

 

For sosiale elementer som Facebook-side eller Twitter-tidslinje, klikk på Innstillinger-tannhjulet og foreta konfigurasjonene dine i rullegardinmenyen.

sosial_facebooksidetwitterfeed.jpg

Innstillinger for disse elementene påvirker hvordan informasjon fra din Facebook-side eller Twitter-feed blir gjengitt på hjemmesiden din. 

Sosiale elementer som Facebook Dele-knapp og Twitter Tweet-knapp las besøkende dele siden din som innlegg på Facebook eller Twitter. Dele-knappen lar besøkende dele siden din på tvers av flere tjenester. 

sosial_dele.jpg