E-postoppsett for IPhone / IOS

Besøk Apple Support for fremgangsmåte. Du trenger følgende informasjon under konfigureringen:

Informasjon om innkommende e-postserver

• Vertsnavn: mail.b.hostedemail.com
  • Brukernavn: E-postadressen som er knyttet til e-postkassen.
  • Passord: Passordet som ble opprettet under konfigureringen av e-postkassen gjennom VistaPrint e-post.

Informasjon om server for utgående e-post

• Vertsnavn: mail.b.hostedemail.com
  • Brukernavn: E-postadressen som er knyttet til e-postkassen.
  • Passord: Passordet som ble opprettet under konfigureringen av e-postkassen gjennom VistaPrint e-post.

Informasjon om innkommende innstillinger

• Bruk SSL er valgt.
  • Identifikasjon er satt til Passord.
  • Prefiks for IMAP-bane er satt til INNBOKS.
  • Serverport er satt til 993.

Informasjon om utgående innstillinger

• Bruk SSL er valgt.
    Identifikasjon er satt til Passord.
    Serverport er satt til 465.

MERK: Trinnene og hvordan de vises kan variere avhengig av operativsystemet/versjonen og temaet.