Her får du hjelp.

Inspisere nettleserkonsollen

For feil som ikke kan undersøkes med et skjermbilde av hjemmesiden din eller hjemmesidebyggeren, kan det være nødvendig å åpne nettleserkonsollen.

1. Gå til siden der feilen vises og klikk F12 på tastaturet ditt for å åpne Utviklerverktøy.
  2. Klikk Konsoll-fanen hvis den ikke allerede er valgt. Dette er det samme for både Chrome og Firefox.
  • Hvis det ser ut til å være en stor mengde koder under Konsoll-fanen ledsaget av en rullefelt, har du muligheten til å forstørre dokken til fullskjerm. For Chrome, klikk på den prikkete linjen nær X for å utvide alternativet “Dock side” og klikk på ikonet for “separat vindu”.
    For Firefox, klikk på “separat vindu”-ikonet nær X.
  • Last inn siden på nytt ved å klikke F5 eller ved å klikke på gjenopplastingsknappen til venstre i adresselinjen i nettleseren din.
  • Ta et skjermbilde av hele nettleseren, inkludert adresselinjen og konsollen. Send skjermbildet ditt til Kundestøtte-agenten som e-postvedlegg.

Mer informasjon om nettleserkonsoller:

Chrome
https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/debug/console/?hl=en

Firefox
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Browser_Console